ROPSKAUPPA.FI                              
tiistai, 10 kesäkuu 2014 21:27

RoPS maali mielessä Klubin kimppuun

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseura lähtee huomenna keskiviikkona kotikentällään Keskuskentällä vierailija HJK:n kimppuun maali mielessä. Joukkue on tehnyt tällä kaudella vasta kuusi maalia ja tuohon sarakkeeseen haetaan keskiviikkoiltana parannusta.


 
- Maali on meidän missio huomenna. Kyllä meidän pitää pystyä paremmin tekemään vaaraa vastustajalle ja uhrautumalla luoda enemmän maalipaikkoja. Klubia vastaan tehty maali antaisi meille älyttömästi jauhoja pussiin seuraavia kierroksiakin ajatellen, RoPS-luotsi Juha Malinen tuumii

Malisen mielestä sille on sama millä tavalla maali tulee, kunhan se vaan tulee.
 
- Yleensähän maali tiukoissa peleissä tulee erikoistilanteista. Yksi niistä kavereista joilta maalia odotetaan, on meidän hyökkääjä Simo Roiha. Häneltä odotan rohkeita ”roihamaisia” ratkaisuja, onhan hän kaksi kertaa niitä jo liigassa tehnyt, Malinen sanoo.

HJK ei ole kahdeksassa viime pelissään päästänyt yhtään palloa omaan verkkoon. Tätä Juha Malinen pitää sensaatiomaisena.

- Tuolla tyylillä Suomen mestaruus tupsahtaa varmasti ja joukkue voi onnistua hienosti myös Mestarien liigassa. Lehkosuo on onnistunut tuomaan oman ilmeensä joukkueeseen. Joukkue puolustaa hyvin ja käyttää kenttää hyvin. Uskosin että joukkue voi huomenna pelata jopa kahdella kärjellä meitä vastaan.

RoPS:n 22-vuotias hyökkääjä Simo Roiha odottaa keskiviikkoillan kamppailusta tiukkaa peliä.
 
- Kyllä me huomenna maalia haetaan ja ottelusta kolmea sarjapistettä. Uskon että HJK:n kahdeksan ottelun putki rikkoutuu huomenna ja pallo saadaan joukkueen verkkoon, RoPS:n maalitykki tuumaa.

Roihalle on aivan sama kuka maalin tekee, kunhan vaan voitto ottelusta tulisi.
 
- Totta kai toivon itselle onnistumista, mutta tärkeintä on että saataisiin lisäpisteitä ja noustaisiin sarjataulukossa ylöspäin. Joukkueella on ollut harjoituksissa hyvä fiilis ja tekemisen meininki, halu voittaa on päällä vaikka tappioita on tullutkin, Simo Roiha toteaa.

 

Luettu 785 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309