ROPSKAUPPA.FI                              
lauantai, 26 huhtikuu 2014 00:27

RoPS lähtee nöyränä MyPaa vastaan

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Keskiviikkona FC Interiä vastaan otettu Veikkausliigakauden avausvoitto ei saa RoPS:aa leijumaan, mikäli joukkueen valmentajaa Juha Malista on uskominen. Hyvän ottelun alun jälkeen RoPS sai Interiä vastaan luotua aiempaa aktiivisemmin ratkaisupaikkoja ja se näkyi hyvinä otteina läpi ottelun, vaikka kotijoukkueen avausmaali aktivoi myös Interiä.


 
- Voitto vaikuttaa ilman muuta joukkueen itseluottamukseen, mutta paljon on meillä vielä askeleita ottamatta. Lähtökohta on toki se, että seuraavassa pelissä pystymme parempaan, mutta kyllä MyPaa vastaan täytyy ilman muuta lähteä nöyränä, RoPS-luotsi Juha Malinen laskee.

Malisen mukaan MyPa:n joukkueen kokoamisessa ja pelaamisessa näkyy loistavan valmentajan Antti Muurisen kokemus. MyPan taistelutahtohan on aina ollut korkeaa luokkaa.
 
- MyPan kolme brassivahvistusta ovat kaikki taitavia pelaajia. Voisi olettaa, että he saavat vähitellen jo isompia minuutteja pelissä. Uskon että he tuovat MyPan peliin yllätyksellisyyttä, johon meidän pitää pystyä reagoimaan. Brassien lisäksi myös Dawda Bah on yllättävä pelaaja, jolla on mieletön potentiaali, Malinen listaa vaaran paikkoja.

Tuomas Ahon johtama MyPa-puolustus on myös taitava ja taisteleva. MyPa:n erikoistilanteet ovat niitä paikkoja, joissa RoPS:n pitää pelata tarkkaan.
 
- MyPa:lla on monia vahvoja pelaajia, joita vastaan täytyy olla tarkkana, RoPS-koutsi Juha Malinen pohtii.

RoPS:lla on melkoinen otteluruuhka menossa. Puoleentoista viikkoon joukkue pelaa peräti neljä ottelua, joista yksi oli Suomen cup-ottelu ja kolme liigapeliä.
 
- Kyllä tuollaiseen ruuhkaan pitää reagoida. Pari peliä viikossa kun pelataan, niin palautumisen pitää reagoida, Malinen toteaa arvoituksellisesti.

RoPS tulee Malisen mukaan käyttämään hyväkseen sarjansa tässä viikonlopussa aloittavaa reservijoukkuetta FC Santa Clausia, kuten reservijoukkuetta käytetään hyväksi.
 
- Tulemme käyttämään Santa Clausia ammattimaisesti hyväksi tarjotaksemme pelaajillemme peliaikaa, Malinen kertoo.

Vaikka Veikkausliiga käänsi VPS:n IFK Mariehamnia vastaan kärsityn 1-0 tappion 3-0 voitoksi vaasalaisille valitettavien inhimillisten virheiden vuoksi, ei RoPS:lle ole tulossa pisteitä Maarianhaminassa kärsityn 0-2 tappiosta.
 
- Harmi että IFK Mariehamnin organisaatiossa on tapahtunut inhimillinen virhe VPS-ottelussa, pahoittelut heille siitä. On todella ikävää, että järjestelmät eivät pysty reagoimaan näihin inhimillisiin virheisiin. Meidän otteluun IFK Mariehamnia vastaan ei ole tulossa muutosta, saarelaiset hoitivat homman kuntoon heti VPS-pelin jälkeen, RoPS-valmentaja Juha Malinen pahoittelee.

Varma poissaolija RoPS:ssa on puolustaja Janne Saksela.

 

Luettu 826 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309