ROPSKAUPPA.FI                              
perjantai, 18 huhtikuu 2014 09:24

Sakselan polvi ei tarvitsekaan leikkausta

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Janne Saksela Janne Saksela

Rovaniemen Palloseuran laitapuolustaja Janne Saksela oli torstaina helpottunut mies. Kerrankin se toinen lääkärinlausunto oli erilainen.

Tiistaina hän sai lääkäriltä tylyn diagnoosin: Viime viikolla harjoituksissa loukkaantuneen polven eturistiside on poikki, sama, joka korjattiin operaatiolla vajaa vuosi sitten. Koko kauden piti olla ohi. Torstaina Helsingissä polvi tutkittiin tarkemmin.

Sakselan viime keväänä leikannut lääkäri Timo Järvelä totesi, ettei eturistiside olekaan poikki.

– Nyt on epätodellisen helpottunut olo. Olin todella masentunut ja pohjalla. Nyt tuli tälläinen helpotus, onnellinen Saksela huokailee.

– Järvelä ihmetteli ensin, että polvi tuntuu normaalilta, eikä ole turvonnut. Sitten hän tutki Rovaniemellä otetut magneettikuvat uudelleen ja totesi siirrännäisen olevan ehjän. Ainoastaan polvikierukassa on repeämä.

– Hänen mukaansa kuvien väärä tulkinta on hyvin ymmärrettävää. On tiedettävä tarkkaan millaiselta siirrännäisellä korjattu ristiside näyttää, jotta kuvia voi tulkita oikein, Saksela jatkaa.

Saksela selviää polvikierukan korjausleikkauksella.

– Lääkäri arvioi varovaisesti toipumisajaksi 4-6 viikkoa, laitapakki kertoo.

Edessä on sittenkin liigakausi

Merkku Saukko
© 2014 Lapin Kansa

 

Luettu 1093 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309