ROPSKAUPPA.FI                              
tiistai, 15 huhtikuu 2014 16:22

HJK-ottelu kova haaste RoPS:lle

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Huomenna keskiviikkona Helsingissä Töölön jalkapallostadionilla pelattava Suomen cupin kuudennen kierroksen ottelu HJK-RoPS on hallitsevalle cup-mestari RoPS:lle suuri haaste, sillä Helsingistä ei pohjoisen ylpeys ole juuri voittoja kerännyt.


 
- Onhan tämä mieletön haaste meille, sillä ymmärtääkseni RoPS ei ole koskaan voittanut Klubia Helsingissä. Hienoa kuitenkin, että pääsemme jo huomenna sitä koettamaan, RoPS-luotsi Juha Malinen toteaa.

Malisen mukaan kyseessä on kovin mahdollinen paikka, missä RoPS cup-ottelunsa voisi pelata. Kun vielä kevään merkityksettömässä liigacupin ottelussa Rovaniemellä RoPS löi helsinkiläiset 3-0 lukemin, HJK ei varmasti aliarvioi pohjoisia vieraitaan.
 
- HJK on selvästi paremmin organisoitu ja muutenkin parempi nippu kuin viime kaudella, joten kova tulee vastus olemaan, Malinen miettii.

Ottelu aloittaa RoPS:lla kovan otteluruuhkan, sillä keskiviikon cup-ottelun jälkeen joukkue pelaa lauantaina Maarianhaminassa sekä seuraavana keskiviikkona ja sunnuntaina kotikentällään.
 
- Otteluruuhka tarkoittaa sitä, että pelaajia täytyy hieman kierrättää. Muuten kentällä on väsyneitä pelaajia, RoPS-luotsi Juha Malinen tuumaa.

Terveystilanne RoPS:lla on muuten hyvä, ainoastaan puolustaja Janne Saksela on riveistä poissa näillä näkymin koko kesän.

HJK TV lähettää keskiviikon ottelusta suoran streamin (www.hjk.fi/hjktv_live).

 

Luettu 937 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309