tiistai, 15 huhtikuu 2014 16:22

HJK-ottelu kova haaste RoPS:lle

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Huomenna keskiviikkona Helsingissä Töölön jalkapallostadionilla pelattava Suomen cupin kuudennen kierroksen ottelu HJK-RoPS on hallitsevalle cup-mestari RoPS:lle suuri haaste, sillä Helsingistä ei pohjoisen ylpeys ole juuri voittoja kerännyt.


 
- Onhan tämä mieletön haaste meille, sillä ymmärtääkseni RoPS ei ole koskaan voittanut Klubia Helsingissä. Hienoa kuitenkin, että pääsemme jo huomenna sitä koettamaan, RoPS-luotsi Juha Malinen toteaa.

Malisen mukaan kyseessä on kovin mahdollinen paikka, missä RoPS cup-ottelunsa voisi pelata. Kun vielä kevään merkityksettömässä liigacupin ottelussa Rovaniemellä RoPS löi helsinkiläiset 3-0 lukemin, HJK ei varmasti aliarvioi pohjoisia vieraitaan.
 
- HJK on selvästi paremmin organisoitu ja muutenkin parempi nippu kuin viime kaudella, joten kova tulee vastus olemaan, Malinen miettii.

Ottelu aloittaa RoPS:lla kovan otteluruuhkan, sillä keskiviikon cup-ottelun jälkeen joukkue pelaa lauantaina Maarianhaminassa sekä seuraavana keskiviikkona ja sunnuntaina kotikentällään.
 
- Otteluruuhka tarkoittaa sitä, että pelaajia täytyy hieman kierrättää. Muuten kentällä on väsyneitä pelaajia, RoPS-luotsi Juha Malinen tuumaa.

Terveystilanne RoPS:lla on muuten hyvä, ainoastaan puolustaja Janne Saksela on riveistä poissa näillä näkymin koko kesän.

HJK TV lähettää keskiviikon ottelusta suoran streamin (www.hjk.fi/hjktv_live).

 

Luettu 802 kertaa