ROPSKAUPPA.FI                              
tiistai, 15 huhtikuu 2014 16:18

Janne Sakselan kausi päättyi polvivammaan

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Veikkausliigajoukkue Rovaniemen Palloseuran sekä Suomen 21-vuotiaiden maajoukkueen puolustaja Janne Sakselan kausi on ohi ennen kuin se ehti kunnolla alkaakaan. Saksela loukkasi viime kaudella miehen pelikentiltä pois pitäneen vasemman polvensa uudelleen joukkueensa viime torstain harjoituksissa.


 
- Harjoitusten alkuverryttelyssä hyppäsin pääpalloon ja edessä ollut pelikaveri peruutti hieman taaksepäin. Alas tulessani jalka jäi alle hieman huonosti ja tunsin polvessa sellaisen pikkuisen oudon tunteen. Jatkoin kuitenkin treenit loppuun kun polvi ei ollut mitenkään erityisen kipeä, Janne Saksela muistelee loukkaantumistaan.Harjoitusten jälkeen Sakselan polvi turposi ja edessä oli tutkimuksiin meno.
 
- Niissä lääkäri totesi, että kyseessä on sama vamma kuin viime kaudellakin eli vasemman polven eturistisidevamma. Lääkärin mukaan vamma pitää minut pois kentiltä tämän kauden kokonaan, 21-vuotias HJK:n kasvatti tuumaa alakuloisena.Sakselalla on edessään vamman korjausleikkaus Helsingissä, jonka jälkeen mies tulee Rovaniemelle kuntouttamaan polveaan joukkueensa fysioterapeutin kanssa.
 
- Kyllähän tämä mielen matalaksi pistää, on sellainen tyhjä olo. Meikäläisen kohdalla on ollut aina niin, että kun kaikki tuntuu menevän hyvin, niin tulee jotain isoja vastoinkäymisiä. Ei tässä muu auta kuin siirtää katseet eteenpäin ensi kauteen, RoPS-puolustaja pohtii.RoPS-luotsi Juha Malinen harmittelee joukkueensa avauskokoonpanoon nousseen puolustajan epäonnea.
 
- Janne teki todella mahtavasti töitä kuntouttaakseen viime kaudella loukkaantuneen polvensa taas pelikuntoon ja nousi meidän puolustuksen avainhenkilöksi sekä 21-vuotiaiden maajoukkueeseenkin kovalla työllä. Kyllä tällainen loukkaantuminen on surullinen asia niin pelaajalle itselleen kuin meille joukkueenakin, Juha Malinen suree.

Sakselalla on kaksivuotinen sopimus RoPS:n kanssa, jonka ensimmäinen vuosi kuluu nyt loukkaantunutta polvea parannellessa.

 

 

Luettu 749 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309