ROPSKAUPPA.FI                              
tiistai, 18 maaliskuu 2014 09:05

RoPS perui Tromssan reissun

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Veikkausliigakauteen valmistautuvan Rovaniemen Palloseuran piti kohdata perjantaina Norjan toiseksi korkeimman sarjatason Tromso IL harjoitusottelussa Tromssassa.

Suunnitelmat kuitenkin muuttuivat viime hetkellä. Napapiiriläiset eivät matkustakaan pohjoiseen, vaan suuntaavat Tampereelle Suomen Cupin 5. kierroksen otteluun. Siinä vastaan asettuu Ykkösen kärkiseuroihin kuuluva Tampereen Ilves. Ottelu pelataan todennäköisesti lauantaina kello 14. Peli pelataan ulkokentällä. Asia varmistuu tiistaina.

– Meillä oli sovittuna Tromssan reissu ja sitten taas 29.3. vieraissa harjoitusottelu IFK Luleåta vastaan. Suomen Cupin peli tuli tähän väliin. Ohjelmasta olisi tullut liian tiukka. Cupin peli olisi pitänyt pelata keskelle viikkoa ensi viikolla, emmekä olisi millään palautuneet tärkeään otteluun fyysisesti ja henkisesti raskaalta Tromssan reissulta, RoPSin urheilu- ja markkinointijohtaja Jari Ilola kertoo.

– Ennen varsinaisen sarjakauden alkua on hyvä pitää viikko per peli tahtia. Välissä on ehdittävä myös harjoitella. Liian kova ottelurytmi aiheuttaa vain loukkaantumisia. Norjan reissuun liittyi myös riskejä.

– Siellä on nyt talviset olosuhteet ja lunta tullut paikoin 30 senttiä. Reissu olisi voinut venyä pitemmäksi ja peliolosuhteet olla huonot. Tromssa olisi ollut hyvä ja tärkeä peli, mutta riskit juuri nyt liian isot, Ilola päättää.

Markku Saukko
© 2014 Lapin Kansa

 

Luettu 1072 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309