perjantai, 21 helmikuu 2014 08:38

RoPSille vain yksi peli Oulun turnauksessa

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Oulun SportCoop-turnaus kutistui Rovaniemen Palloseuran osalta lopulta vain yhteen otteluun. RoPS kohtaa Ykkösen AC Oulun Heinäpään Arina Areenalla perjantaina kello 18.30.

Järjestäjät etsivät hartiavoimin korvaavaa joukkuetta Kuopion Palloseuran jäätyä pois tapahtumasta viime hetkillä. Aikataulu oli kuitenkin liian tiukka, eikä turnaukseen osallistumaan halukasta joukkuetta enää löytynyt. Lopulta edes Kakkosen Oulun Luistinseura ei pystynyt pelaamaan RoPSia vastaan.

– Heillä oli sovittuna harjoituspeli Kajaanin Hakaa vastaan, turnauksen koordinaattori Pekka Haaranen kertoo.

RoPSin päävalmentaja Juha Malista kismittää edelleen turnauksen väljähtyminen.

– Valmistauduimme tähän viikonloppuun huolella. Viime viikonloppu oli pelaajilla vapaata, jotta olisimme nyt teräviä. Suunnittelimme jopa Liigacupin otteluohjelman niin, että pelaamme kovia pelejä Oulussa.

Myöskään suunniteltu hyökkääjätestaus ei nyt toteudu.

– Miehet eivät ehdi perjantaiksi Ouluun. Meillä on neljä nimeä joiden kanssa tehdään töitä ja heistä testaamme piakkoin vähintään kahta, Malinen paljastaa.

RoPS pelaa Oulussa sopimuspelaajiensa voimin. Testissä ollut hyökkääjä Chima Martins Echefu jäi ilman sopimusta.

– Meillä on käytössä kaikki pelaajat, sairastuvalla ole ketään, valmentaja kertoo.

– Saamme kuitenkin alle tärkeän pelin isolla kentällä. AC Oulu on RoPSin lisäksi toinen pohjoisen joukkue, joka vie tosissaan jalkapalloa eteenpäin. Se on meille hyvä vastustaja.

Markku Saukko
© 2014 Lapin Kansa

Luettu 944 kertaa