maanantai, 04 marraskuu 2013 07:00

Obilorille kahden vuoden jatkopesti

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Obilor jatkaa sinipaidoissa seuraavat kaksi kautta Obilor jatkaa sinipaidoissa seuraavat kaksi kautta Kuva: Eero Yrjänheikki

Rovaniemen Palloseura ja Faith Friday Obilor, 22, ovat solmineet kahden vuoden mittaisen jatkosopimuksen.

Obilor on lukeutunut kahden kauden ajan RoPSissa ollessaan joukkueen tärkeimpiin pelaajiin. Topparin pelipaikalla luutiva nigerialainen on yhdessä Ndukaku Alisonin kanssa muodostanut Veikkausliigan yhden parhaimmista topparipareista menneellä kaudella.
RoPS halusi ehdottomasti jatkaa sopimusta Obilorin kanssa ja seurassa ollaankin tyytyväisiä jatkosopimuksen synnyttyä. Obilorin perässä oli useampi liigaseura.

Juha Malinen on erittäin tyytyväinen Obilorin kanssa solmittuun sopimukseen.
- Kokoamme joukkuetta, jolla on kyky ja halu tehdä hieno tulos Veikkausliigakaudella 2014. Puolustuksen on pystyttävä riistoihin ja olen iloinen, että Faith Obilor haluaa edelleen jatkaa seurassamme. Mies on inhottava vastustaja ja siksi on myös erinomaista, että saan olla nyt juuri RoPSin valmentaja, sanoo Malinen.
Malinen haluaa että koko joukkue ottaa Obilorista mallia.
- Arvostan Obilorin räväkkyyttä, kovuutta ja rohkeutta; ne ovat ominaisuuksia, joita pitää näkyä koko joukkueessa tulevalla kaudella. Obilor on ollut monen valmentajan toivelistalla, joten RoPSin imu on selvästi kasvanut, Malinen päättää.

© 2013 RoPS 

Luettu 2980 kertaa