ROPSKAUPPA.FI                              
torstai, 14 helmikuu 2013 08:23

RoPS kaavailee Guerrasta Riveran korvaajaa

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Ataullah Guerra Ataullah Guerra

Rovaniemen Palloseuran Veikkausliigajoukkueen testattavaksi saapuu torstaina hyökkäävä keskikenttäpelaaja Ataullah Guerra. Guerra on 187-senttinen ja 25-vuotias hyökkäävä keskikenttäpelaaja. RoPS on suunnitellut Trinidadin ja Tobagon maajoukkuemiestä ns. kymppipaikalle kärjen alapuolelle, tontille, jossa Jose Manuel Rivera loisti aiemmin.

– Tarvitsemme keskikentän hyökkäävään rooliin pelaajaa, ja Guerrasta odotamme tälle ydinpaikalle selkeää vahvistusta, RoPSin toimitusjohtaja Antti Hietakangas kertoo.
Hietakankaan mukaan Guerra on erityyppinen pelaaja kuin Rivera, mutta hän uskoo trinidadilaisen sopeutuvan useampaankin hyökkäävään rooliin keskikentällä.
– Hän ei ole yhtä taitava, kuin Rivera, mutta hän on vastaavasti suoraviivaisempi ja juoksuvoimaisempi. Toivomme, että hän kykenee myös pystyjuoksuilla tukemaan hyökkäyksiä.
Hietakangas painottaa, että Guerra syynätään tarkasti päävalmentaja Kari Virtasen johtamissa harjoituksissa ja peleissä. – Testaamme miehen perusteellisesti ja päätämme sitten jatkosta.

GUERRA on Trinidad & Tobagon maajoukkuepelaaja, joka on pelannut yhteensä 20 A-maaottelua, ja tehnyt niissä yhden maalin.
Hän esiintyi avauskokoonpanossa Trinidadin edellisessä maaottelussa Perua vastaan 6. helmikuuta. Miehen edellinen seurajoukkue on San Juan Jabloteh, joka pelaa Trinidadin ja Tobagon pääsarjassa TT Pro Leaguessa. Sarjassa on yhteensä kahdeksan joukkuetta.
Guerra on RoPSin mukana perjantaina Oulussa, missä RoPS kohtaa FootCoop2013 turnauksen avausottelussa AC Oulun. RoPS ei pelaa turnauksessa muita otteluita.
Viikonlopun kestävässä turnauksessa mukana ovat TP-47, Bodens BK, IFK Luleå, Oulun Rotuaarin Pallo, Tervarit, JBK ja Ajax Sarkkiranta.
Ensi keskiviikkona Guerra pelannee liigacupin ottelussa FF Jaroa vastaan Ounashallissa.

Markku Saukko
© 2013 Lapin Kansa

Luettu 2447 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309