ROPSKAUPPA.FI                              
maanantai, 01 lokakuu 2012 08:51

Crelint oli RoPSin suurin yksittäinen tukija

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Konkurssiin suistuvan tietotekniikkayrityksen Crelint Oy:n nimi komeilee Rovaniemen Palloseuran edustusjoukkueen pelipaidan rinnassa. Yritys on ollut kuluvalla kaudella RoPSin suurin yksittäinen tukija.

– Yritys on eri nimillään ollut RoPSin suurin tukija aina 1990-luvun lopulta asti, RoPSin puheenjohtaja ja Crelint Oy:n toimitusjohtaja Risto Niva kertoo.
– Tällä kaudella Crelintin sponsoroinnin osuus budjetista on ollut vajaat 10 prosenttia eli joitakin kymmeniä tuhansia euroja. Olen jo luvannut auttaa seuraa hankkimaan vastaavan osuuden jostakin muualta, Niva jatkaa.

NIVAN mukaan Crelintin edeltäjät Wipro ja Saraware olivat joskus mukana RoPSin taustoilla huomattavasti suuremmillakin ”säteillä.”
– Silloin, kun firmalla meni lujaa, oli tukikin kovempaa luokkaa. Enää viime aikoina yritys ei ole pystynyt vastaaviin satsauksiin.

NYT tietotekniikkafirman aukko on helpommin paikattavissa, kuin takavuosina.
– Menetys ei ole RoPSin kannalta dramaattinen, Niva tähdentää.
RoPSin puheenjohtajana Niva aikoo tulevaisuudessa olla aktiivisesti mukana seuran talousasioissa.
– Jatkossa panostan enemmän seuran varainhankintaan.

Markku Saukko
© 2012 Lapin Kansa

 

Luettu 2017 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227