Uutiset

Miehet

perjantai, 06 tammikuu 2012 23:21

Henrik Ojamaa siirtyy Skotlantiin

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
RoPSissa viime kesänä pelannut Henrik Ojamaa jatkaa uraansa Skotlannin Valioliigassa. RoPSissa viime kesänä pelannut Henrik Ojamaa jatkaa uraansa Skotlannin Valioliigassa.

Rovaniemen Palloseurassa viime kaudella pelannut Henrik Ojamaa, 20, siirtyi vuoden vaihteessa Skotlannin Valioliigaan. Ojamaan uusi työnantaja Motherwell FC on sarjassa tällä hetkellä kolmantena. Viikonloppuna allekirjoitettu sopimus kattaa meneillä olevan kauden loppuun saakka.

ROPSISSA pirteitä otteita esittänyt hyökkääjä odottaa innolla uusia haasteita fyysisesti kovassa sarjassa. Viime kaudella Veikkausliigassa Ojamaa pelasi täydet minuutit 17 ottelussa viimeistellen niissä kaksi maalia. Motherwellissäkin virolainen pikakiituri hakee paljon peliaikaa.
– Tulen varmasti tekemään kaikkeni vakiinnuttaakseni paikkani edustusjoukkueessa, kertoo Ojamaa Motherwellin verkkosivuilla.
Veikkausliigan taso ja RoPSin ammattimaisuus yllättivät nuorukaisen positiivisesti. Onnistuneen kauden jälkeen useampikin seura oli Ojamaan kimpussa.
– Olen ollut ns. vapaa agentti kauden jälkeen ja minulla oli moniakin vaihtoehtoja, mutta koko ajan Motherwell on tuntunut niistä parhaalta.

SKOTLANNIN liigassa kaksi Glasgow’n suurseuraa Celtic ja Rangers ovat jo karkuteillä ja ratkaissevat mestaruuden perinteisesti keskenään. Motherwell taistelee kovasti kolmossijasta eli suorasta paikasta Euroliigan kolmannelle karsintakierrokselle.
– Olen ollut täällä vasta vähän aikaa, mutta pidän todella paljon kaupungista ja managerista. Meillä on myös hyvä joukkue, iloitsee Ojamaa.

PELILUPA-ASIAT saatiin myös eilen kuntoon, joten Ojamaa on edustuskelpoinen jo lauantain Skotlannin cupin kotiottelussa kolmannen divisioonan Queen’s Parkia vastaan.

Henrik Ojamaa
Ikä: 20 v
Pituus: 176 cm
Pelipaikka: hyökkääjä
Seurat: FC Flora Tallinn, Derby County, Stafford Rangers, Alemania Aachen, Fortuna Sittard, RoPS, Motherwell FC
Maajoukkueet: Viro U19 ja U21

Heikki Kiiskinen
© 2012 Lapin Kansa

 

Luettu 2748 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Miesten Ykköstä ja Naisten Kakkosta. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
  +358 405 388 325
  matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
  +358 505 990 309
  jari.nasman@rops.fi