ROPSKAUPPA.FI                              
sunnuntai, 30 lokakuu 2011 13:43

RoPSilla uusi päävalmentaja haarukassa

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseura päätti Veikkausliigapelit lauantaina 2-1 (1-0) tappioon vaasalaista kaimaseuraansa vastaan Hietalahden kentällä. Putoaminen Ykköseen oli ollut selvää jo pari viikkoa, joten vieraiden panokset olivat vähissä.

– Lähtökohtiin nähden joukkue teki hienon työn. Valitettavasti tuttu virsi toistui tässäkin pelissä. Tuhlasimme jälleen liian monta huippumaalintekopaikkaa. Tämä kuvastaa koko kautta.
Toki päästettyjä maalejakin on aivan liikaa, summasi päävalmentajaksi kesken kauden siirretty Matti Hiukka.

ROPS ON jälleen tutun tilanteen edessä. Edustusjoukkue tarvitsee uuden valmentajan ja joukkueenkin, sillä pelaajasopimuksia on kasassa vain kolme (Tuomo Könönen, Mika Lahtinen, Juho-Teppo Berg).
– Uuden rakentaminen on RoPSissa tuttu juttu. Jos joukkue saadaan ajoissa kasaan, niin mikä estää tekemästä menestyvän joukkueen.
– En tiedä mikä seuran tavoite ensi kaudella on, mutta tärkeä tavoite olisi päästä pois hissistä, jossa mennään liigan Ykkösen väliä, näki Hiukka.
Matti Hiukka ei lähtenyt spekuloimaan omia jatkosuunnitelmiaan.
– Käsittääkseni seuralla on uusi ykkösvalmentaja jo haarukassa. Muitakin tehtäviä on olemassa ja ne tottakai kiinnostavat minuakin, Hiukka totesi.
Hiukka ennakoi myös pelaajaliikennettä. Esimerkiksi luottotoppari Etchu Tabe ei ole halukas jatkamaan uraansa Ykkösessä ja hänestä on oltu kiinnostuneita muissa liigaseuroissa.

VAASAN OTTELUN virstanpylväisiin kuului RoPSin laitapuolustajan Albin Granlundin uran ensimmäinen liigamaali. Granlund tasoitti pelin 2. jaksolla vajaan tunnin kohdalla.
– Laitapakit tekivät hienoa yhteistyötä.
Janne Turpeenniemi keskitti ja Granlund jatkoi pallon komeasti ilmasta verkkoon, Hiukka kertasi.
Jyrki Saranpää vei VPS:n johtoon avausjaksolla kulmasta ja voittomaalin iski vartti ennen loppua jamaikalaispelaaja Steven Morrisey.
– Tilannetta edelsi meidän pallonmenetys. Morrissey nosti pelivälineen hallitusti yli maalissa pelanneen Arto Vikmanin.

ROPSIN toiseksi paras maalipaikka oli Keijo Huuskon tolppalaukaus avausjakson viimeisellä minuutilla.

Kari Pyykkö
© 2011 Lapin Kansa

Luettu 1928 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309