ROPSKAUPPA.FI                              
perjantai, 28 lokakuu 2011 16:15

RoPS haluaa päättää kautensa voittoon

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseura kohtaa Veikkausliigan viimeisellä kierroksella vaasalaisen kaimaseuransa vieraskentällä. Ottelussa on rovaniemeläisnäkökulmasta haikeutta, sillä peli on Ykköseen putoavan RoPSin viimeinen liigapeli tällä erää. RoPS jahtasi pitkään juuri VPS:aa, joka oli liigassa toiseksi viimeisenä. RoPS piristyi loppukaudesta, mutta niin Vaasakin, ja RoPSin putoaminen varmistui jo toissa kierroksella.

- Eihän tässä tietenkään parhaat fiilikset ole lähteä viimeiseen peliin, jossa ei ole panosta, RoPSin päävalmentaja Matti Hiukka myöntää.
- Kuitenkin meidän on muistettava, että vielä pelataan Veikkausliigapisteistä. Sitten on pitkä talvi edessä. Tämä on meille nyt viimeinen rypistys yhdessä.

RoPS lähtee reissuun samalla kokoonpanolla, kuin HJK-otteluun keskiviikkona. Eli loukkaantuneet Tuomo Könönen ja Eetu Muinonen puuttuvat vahvuudesta. Myös Etchu Taben pelaaminen on epävarmaa.
- Voittoa lähdemme hakemaan, ei sinne turistireissulle lähdetä, Hiukka lupaa.

RoPS matkaa Vaasaan bussilla. Lähtö on lauantaina viideltä aamulla.

Luettu 1247 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309