ROPSKAUPPA.FI                              
lauantai, 15 lokakuu 2011 18:31

RoPS ja TPS pakkovoittojen edessä

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Veikkausliigakausi lähenee loppuaan ja samalla panokset kasvavat kierros kierrokselta. RoPS piti torstaisella voitollaan oljenkortensa putoamistaistelussa hengissä, kun TPS puolestaan tavoittelee mitalisijoille. Kummallekaan ei riitä kuin voitto sunnuntaina.

Sarjajumbona oleva RoPS yllätti torstaina Hakan vieraskentällä numeroin 1-0 ja samalla se piti säilymishaaveensa hengissä. Vepsuun ero kaventui kahdeksaan pisteeseen.

Oli miten oli, lappilaisten on jälleen venyttävä voittoon sunnuntaina.

- Loppupelit on kaikki voitettava ja samalla tarvitaan Vepsulta ja Jarolta apuja. Taistelu kuitenkin jatkuu, RoPS-kapteeni Tuomo Könönen vannoo.

- Niin kauan kuin on mahdollisuuksia, mennään täysillä. Kaikki on mahdollista jalkapallossa, Könönen jatkaa.

Rovaniemeläiset ovat pelanneet kaksi tasaista ottelua TPS:aa vastaan aikaisemmin tällä kaudella. Ensimmäinen päättyi 1-1 tasapeliin, toinen RoPS:n 1-2 tappioon. Könönen luottaa, että kotiedun turvin joukkue yltää tällä kertaa voittoon.

- Ainoastaan kerran olemme pelanneet huonosti kotonamme. Muuten olemme pitäneet koviakin porukoita tiukoilla. Kyllä se iso etu on, että joukkueet tulevat kaukaa etelästä. Toivotaan iltakosteutta ja pakkasta vielä sunnuntaiksi, Könönen hymyilee.

TPS jäi torstaina 1-1 tasapeliin MYPA:a vastaan ja putosi sarjataulukossa viidenneksi. Mitalitaisto joukkueen osalta kuitenkin jatkuu, sillä kolmannella sijalla olevaan JJK:hon turkulaisilla on matkaa vain kaksi pistettä. Neljäntenä olevaan FC Honkaan puolestaan yksi piste. Jännittävä kamppailu siis tulossa kaiken kaikkiaan.

 

Luettu 1237 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227