ROPSKAUPPA.FI                              
lauantai, 10 syyskuu 2011 20:51

Nouseeko RoPS vielä taisteluun?

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

IFK Mariehamn isännöi sunnuntaina RoPSia Ahvenanmaalla. Joukkueet eivät ole tällä kaudella saaneet vielä selkoa toisistaan, sillä molemmat aiemmat kohtaamiset ovat päättyneet tasatulokseen.

IFK Mariehamnin alkukausi oli hyvä, mutta loukkaantumiset sotkivat paletin, jonka tuloksena oli peräti kahdeksan ottelun voitoton putki. Kurssi kuitenkin kääntyi torstaina Kouvolassa. Joukkue taisteli sisukkaasti hyvässä vireessä olevaa MYPA:a vastaan ja vei täydet pisteet Sebastian Strandvallin rangaistuspotkumaalilla.

Joukkueiden edellinen kohtaaminen Wiklöf Holding Arenalla toukukuun alkupuolella päättyi todellisiin maalijuhliin 3-3. Kotijoukkue oli tuolloin jo voiton syrjässä kiinni, mutta lopussa RoPSin kantava voima Etchu Tabe nostettiin kärkeen ja toppari iski pallon Josh Wicksin taakse 89. minuutilla. Voittajaa ei löydetty Rovaniemelläkään, vaan pisteet jaettiin 1-1-tuloksella.

Maarianhaminalaiset saivat huokaista torstain voittonsa jälkeen, mutta Rovaniemellä siihen ei ollut aihetta. Jaro haki pisteet 2-0-tuloksella. Matti Hiukan suojatit pelasivat hyvän ensimmäisen puoliajan, mutta Ilja Vaganovin 68. minuutin osuma lamautti joukkueen. Näin olleen napapiiriläisten voitoton putki venyi 18. otteluun. RoPSilla on sarjataulokossa eroa toiseksi viimeiseen seitsemän pistettä, kun jäljellä on kymmenen ottelua.

Luettu 1675 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309