ROPSKAUPPA.FI                              
sunnuntai, 28 elokuu 2011 10:52

Kohtalonottelu putoamisesta

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Päivän peli: RoPS – Vaasan Palloseura, jalkapalloliigan ottelu Keskuskentällä sunnuntaina kello 18.30.

Asetelma? Käytännössä kamppailu liigapaikasta käydään kaksintaisteluna liigan kahden viimeisen joukkueen RoPSin ja VPS:n välillä, vaikka ”Vepsun” yläpuolella on useampi joukkue tiiviissä nipussa. Molemmat joukkueet ovat vaihtaneet valmentajaa. VPS on pelannut Petri Vuorisen alaisuudessa viisi ottelua ja hävinnyt vain kerran. RoPSilla on Matti Hiukan komentamana kolmesta pelistä vain yksi piste. RoPSin hengityskoneessa olevien liigatoiveiden kannalta voitto on elinehto.

Seuraa näitä! Matti Hiukan sanoin kyseessä on RoPSille cupin fi naali, johon joukkue keskittyi jo puolikaasulla pelatussa HJK-pelissä. RoPS pelaa rohkeasti, mutta aktiivinen hyökkäyspeli ei saa johtaa avoimeen puolustuspelaamiseen, vaan joukkueen on oltava tiivis paketti molempiin suuntiin. Omar Yassin haahuilee pelin ulkopuolella, vieläkö egyptiläinen saa mahdollisuuden? Vaasa on pelannut Vuorisen aikana aiempaa rohkeammin. Uskaltaako se hyökätä myös isojen panosten pelissä?

Oho! Hiukka toivoo Keijo Huuskosta ratkaisua hyökkääjäongelmiin. RoPS saattaa siirtyä jopa ryhmitykseen 4-3-3.

Poissaolot? Loukkaantuneina ovat RoPSin Jose Rivera ja VPS:n Jani Tanska, Riku Heini ja ehkä Aleksandr Kokko. VPS:n O’Brian Woodbine on pelikiellossa.

Arvio? RoPS kynsii ottelusta voiton ja roikkuu edelleen mukana liigajunan viimeisen vaunun takapuskurissa.

Markku Saukko
© 2011 Lapin Kansa

 

Luettu 2050 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309