maanantai, 15 elokuu 2011 14:52

Panokset huipussaan

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Päivän peli: Rovaniemen Palloseura kohtaa Kuopion Palloseuran jalkapalloliigan ottelussa Keskuskentällä maanantaina kello 18.30.

Asetelma? RoPSilla ei ollut Turusta tuomisina kuin paha mieli, ja muut häntäpään joukkueet ovat jo karkaamassa. Edessä on uuden valmentajan Matti Hiukan ensimmäinen kotiottelu, jonka panokset ovat hurjat. Käytännössä tappio voi olla pahimmillaan jo niskalaukaus liigahaaveille. Viime kauden hopeajoukkue KuPS on kärsinyt loukkaantumisista ja alisuorittanut rankasti, mutta perjantain MYPA-voitto helpotti tilannetta.

Seuraa näitä! Matti Hiukan RoPS. Suuria muutoksia on tuskin vielä tapahtunut, mutta todennäköisesti topparit porrastavat aiempaa selvemmin. Ylipäätään Hiukka on pelifilosofialtaan kyynisempi ja suoraviivaisempi kuin John Allen. Hiukka suosi Santa Clausin aikana samaa ryhmitystä kuin Allen RoPSissa, joten siinä pysyttänee. Jos joukkueen terveystilanne pysyy hyvänä, on Hiukalla käsissään parempi pelaajamateriaali kuin Allenilla kertaakaan tällä kaudella.

Poissaolot: RoPSista loukkaantuneena on Jose Manuel Rivera, KuPSista Antti Hynynen, Jussi Kolari, Pietari Holopainen, Patrice Ollo ja Dickson Nwakaeme. Balazs Balogh ja Mikko Vilmunen saattavat olla jo kunnossa.

Arvio? Pistoolin piippu ohimolla hurjasti taisteleva kotijoukkue lyö KuPS:n kiihkeän ottelun päätteeksi.

Markku Saukko
© 2011 Lapin Kansa

Luettu 1786 kertaa