ROPSKAUPPA.FI                              
sunnuntai, 03 heinäkuu 2011 10:45

Kotona taas tapellaan!

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

PÄIVÄN PELI: RoPS – IFK Mariehamn, jalkapalloliigan ottelu Keskuskentällä sunnuntaina 3.7. klo 18.30.

ASETELMA? RoPS taistelee elintärkeistä pisteistä vahvaa Pekka Lyyskin legioona vastaan. Kotikentällä armoton taisteluhenki kantaa RoPSia, mutta vieraissa pelaajamateriaalin heikkous paljastuu kaikessa karuudessaan, 8 – 2 tukkapölly Jarolta kertoo paljon. Joukkue huutaa vahvistuksia, ja Sakari Saarisen hankkiminen osoittaa, ettei RoPS aio antaa periksi.
SEURAA NÄITÄ! Jenkkitaustaisten veskareiden kohtaaminen: Alex Nyom vastaan Josh Wicks. Jopa Pohjois-Amerikan pääsarjassa MLS:ssä pelannut Wicks on kookas, ja varmaotteinen huippuvahti ilman varsinaisia heikkouksia.Hän onkin kokonaisuudessaan luokkaa, ellei kahta Nyomia parempi. Nyom on huippuluokan torjuja, mutta sortuu joskus harkitsemattomaan ryntäilyyn vastaantuloissaan ja sijoittumisvirheisiin. ”Pantteri” avaa peliä erinomaisen tarkoilla ja pitkillä heitoilla. Jalalla pelaaminen on edelleen miehen selkeä heikkous.
OHO! IFK:n käskyttäjä Pekka Lyyski on edustanut seuraa vuodesta 1976, ensin pelaajana ja sitten valmentajana.
POISSAOLOT? Sairastuvalla on jonoa. RoPSin Etchu Tabe ja Mika Hänninen ovat poissa ja lisäksi Zakaria Abahassinen, Mika Gröhnin ja Ville Syväjärven pelaaminen on epävarmaa. IFK:n Echiabi Okodugha, Amos Ekhalie, Markus ja Mikko Paatelainen sekä Wilhelm Ingves ovat loukkaantuneina.
ARVIO? Suoraviivaisesti pelaavien joukkueiden painiottelu, joka päättyy pistejakoon tai vieraiden niukkaan voittoon.

Markku Saukko
© 2011 Lapin Kansa

 

Luettu 2133 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309