ROPSKAUPPA.FI                              
torstai, 23 kesäkuu 2011 13:49

Allenin "välitilinpäätös"

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

11 pelatun pelin jälkeen olen melko tyytyväinen siihen miten joukkue on pelannut. Tietenkin olisi ollut mukavaa saavuttaa muutama lisäpiste erityisesti Kupsia ja VPSiä vastaan pelatuista kotipeleistä. Nyt olemme sarjassa siinä vaiheessa, että olemme pelanneet kaikkia joukkueita vastaan ja tiedämme mitä odottaa muilta joukkueilta. Mielestäni on realistista, että meillä on mahdollisuus yrittää sijoittua 7-8 sarjassa. Haluamme tietenkin tähädätä parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen, mutta sarjassa on 8-9 joukkuetta, jotka ovat kohtuullisen samalla tasolla, kuin me. Tällä hetkellä sarjatilanne on sellainen, että 3-4 joukkuetta on karkaamassa pisteissä toisilta.

Mielestäni pelaajatilanteemme osalta joukkue on osoittanut hyvää kuntotasoa ja olemme pelanneet hyvin sillä systeemillä, jota olemme käyttäneet. Meidän tulee kuitenkin parantaa kahdella osa-alueella; hyökkääminen ja eteenpäin pelaaminen viimeisen kolmanneksen aikana ja siihen liittyen viimeistelyn parantaminen ja puolustusta täytyy saada tiiviimmäksi. Teemme kovasti töitä näiden osa-alueiden parantamiseksi ja toivomme sen tuottavan tulosta seuraavan kahden pelikierroksen aikana. Erityisen iloinen olen ollut meidän nuorista pelaajistamme ja siitä kuinka he selvinneet joukkueessamme erinomaista omaa esimerkkiä näyttävän kapteenimme johdolla.

Pelaajiemme vammoista johtuvien poissaolojen tilanne on tällä hetkellä seuraava: Etchu Tabe, pois 2 viikkoa (nivusvamma); Mika Gröhn, pois 1 viikon (kinnerjänne); Jarkko Isteri, pois 1 viikon (nilkka).

Lopuksi haluan vielä kiittää fanejamme heidän osoittamastaan kannatuksesta ja siitä hengestä, jota he ovat osoittaneet. Se merkitsee pelaajillemme ja minulle todella paljon. Mikäli onnistumme kääntämään jatkossa muutaman kotipelin voitoksi, uskon että saamme vielä lisää kannattajiamme katsomoon.

Terveisin,
John Allen
Päävalmentaja, RoPS

Luettu 2429 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309