ROPSKAUPPA.FI                              
lauantai, 18 kesäkuu 2011 13:07

Kuuden pisteen ottelu

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

PÄIVÄN PELI: RoPS – Vaasan Palloseura, jalkapalloliigan ottelu Keskuskentällä sunnuntaina kello 18.30.

ASETELMA? Helsingissä RoPS oli toisen puoliajan mopolla moottoritiellä. John Allenin sisuuntunut armeija marssii nyt kuuden pisteen otteluun, sillä VPS on yksi RoPSin päävastustajista.
SEURAA NÄITÄ! Joukkueiden laitapelaaminen. RoPSin laitapeli on ollut vaisua Eetu Muinosen panosta lukuun ottamatta. Allenin pelitavassa laitapakit eivät nouse juurikaan hyökkäysalueelle, kun taas VPS:n hyökkäyspelissä pakkikalustolla on iso rooli. Erityisen hanakasti nousee O’Brian Woodbine.
Etchu Tabe on sivussa. Jenkki on RoPSin tärkein yksittäinen pelaaja ja puolustuslinjan kivijalka. Tabea ei voi korvata, mutta pakkoraossa lauteille on heitettävä Jarkko Lahdenmäki. Nuorukaisen otteet ovat huteria, mutta hänen peluuttamisensa on parempi vaihtoehto kuin muun pelaajapakan pyörittäminen jälleen sekaisin.
RoPSin on saatava hyökkäyspelinsä kulkemaan. Ryhmitys, jossa keskikentän pohjalle istutetaan Muinonen ja Könönen sekä kymppipaikalle Rivera tuo riittävästi tukea Lahtiselle.
OHO! RoPS on hävinnyt neljä edellistä liigapeliään VPS:lle. Tosin kauden 2008 pelit oli manipuloitu.
POISSAOLOT? Loukkaantuneina ovat RoPSin Etchu Tabe, Mika Gröhn ja Mika Hänninen. VPS:n Tony Björk on pelikiellossa.
ARVIO? RoPS on ensi kertaa kotonaan lievä suosikki, ja vipuaa varovaisesta ottelusta niukan voiton.

Markku Saukko
© 2011 Lapin Kansa

Luettu 2072 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309