sunnuntai, 12 kesäkuu 2011 21:50

Lopputulos ei harmita Simeä

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

RoPS - KuPS ottelun 0-0 lopputulos ei suuremmin harmittanut Julkkistulosvedon tämänkertaista veikkaajaa Samuli "Sime" Yliaskaa. Sime veikkasi RoPSin 1-0 voittoa.
Pieleen menneeseen veikkaukseen löytyi selvä syy.

- Veikkausta tehdessäni en tiennyt että KuPSin Tero Taipale on avauksessa. Tämä teki eron siihen että KuPS venyi tasuriin, Sime perustelee.
- Onnea kuitenkin RoPSille hienosta pisteestä. KuPS on sarjan kovimpia joukkueita. Ihailen muutenkin  RoPSin valmennusjohtoa, uutta seurajohtoa ja tietysti uutta joukkuetta siitä että joukkue on pelannut loistavasti huolimatta vähintäänkin haastavasta kauteen valmistautumisesta. Ja on tehnyt sen valittamatta, Sime jatkaa.
Simen hyväntekeväisyys kohde oli SOS-Lapsikylä. Koska veikkausvoittoa ei tällä kertaa lahjoitettavaksi tullut, Sime ei tyytynyt tähän.
- Haastan kaikki edustusjoukkuen pelaajat ja valmennusjohdon päivän palkalla tukemaan tätä hienoa kohdetta. Lisäksi haastan  RoPSin seurajohdon Antin johdolla kutsumaan Ylitornion osaston katsomaan jotakin RoPSin kotipeliä tai vaihtoehtoisesti RoPSin pelaajia vierailemaan Ylitorniolla. Se on kiva paikka, toimin aikanaan yhden tytön kumminakin, päätti Yliaska.

 

Luettu 1642 kertaa