ROPSKAUPPA.FI                              
sunnuntai, 22 touko 2011 12:19

Päivän peli: Pysähtyykö Interin kone?

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Päivän peli: RoPS – FC Inter Turku, jalkapalloliigan ottelu Keskuskentällä sunnuntaina kello 18.30
Asetelma? Upea MyPavoitto puski tuulta RoPSin purjeisiin. Onnistumiset pudottivat monelta pelaajalta simpanssit hartioilta. Inter on liigan laadukkaimpia joukkueita, ja RoPSin on lähdettävä rakentamaan peliään puolustuspelaamisen kivijalalle.
Seuraa näitä! RoPSin Eetu Muinonen ei ole perinteinen laitalinkki, joka tekisi nopeita ja pitkiä pallottomia nousuja puolustuslinjan selustaan. Hän on laitarakentaja, joka haluaa pallon jalkaansa ja tekee peliä yksinkertaisilla syötöillä. Muinosen hyöty joukkueelle kasvaisi, jos RoPS pystyisi pitämään palloa enemmän. John Allen on sekoittanut pelipaikkoja ja -systeemejä rohkeasti. Yhden ankkurin formaatti voisi olla kehittelemisen arvoinen.
Interin valmentaja Job Dragtsma on etevä taktikko, ja valmis luopumaan hyökkäävän pelin periaatteistaan voittaakseen. Inter pyrkii hallitsemaan palloa ja eliminoimaan RoPSin harppuunahyökkäykset, mutta tarvittaessa roiskii vaikka pitkää palloa.
Oho! Ari Nyman, 27, solmi Interin kanssa syksyllä 6 + 4 vuoden sopimuksen.
Poissaolot? Loukkaantuneina ovat RoPSin Albin Granlund ja Interin Max Asis sekä Kalle Parviainen.
Arvio? ”Hinaajien” koneesta löytyy vääntöä, kun taas RoPSin moottori hakkaa kierroksenrajoitinta vasten. Inter on suosikki, mutta Allenin joukkue on vaikeasti voitettavissa.

Markku Saukko
© 2011 Lapin Kansa

 

Luettu 1908 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309