ROPSKAUPPA.FI                              
lauantai, 21 touko 2011 21:16

RoPS saa vieraita Turusta

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Sunnuntaina Rovaniemellä kohtaa kaksi kautensa hyvin aloittanutta joukkuetta, kun RoPS saa vieraakseen FC Interin. Molemmat nappasivat viime kierrokselta voitot, joten itseluottamus on varmasti kohdillaan kummallakin puolella kenttää.

RoPS lähti torstain otteluun MYPA:a vastaan vaikeista lähtökohdista. Tuomo Könösen korttitili oli täyttynyt, joten kapteeni kärsi pelikieltoa. Loukkaantumisten vuoksi kokoonpanon ulkopuolella olivat myös Albin Granlund ja Ville Syväjärvi. Lopulta Saviniemen Stadionilla nähtiin vierailta kaksi liigadebytanttia, kun Jarkko Lahdenmäki oli avauksessa ja vaihdosta sisään tuli 18-vuotias Juho-Teppo Berg. RoPS vei ottelun lopulta 4-0-lukemin.

- Alku oli meiltä vaikea.  Vastustajan maalivahdin ulosajo ratkaisi aika paljon. Taisi olla käännekohta, että pääsimme pelaamaan loppuajan ylivoimalla. Hyvä matsi ja hienoja maaleja saatiin tehtyä, kiteytti itsekin maalitilinsä RoPS-paidassa avannut Eetu Muinonen.

RoPS:n talvi oli vähintäänkin haastava, mutta Muinonen kertoo joukkueen lähteneen kauteen ennakkoluulottomasti.

- En ennen kautta hirveästi miettinyt, eikä joukkueenkaan kanssa tarkemmin puhuttu tavoitteista. Luonnollisista syistä ennen kautta oli vaikea odottaa mitään, kun valmistautuminen jäi niin lyhyeksi. Olen ollut tyytyväinen peli-ilmeeseen. Joukkue on pelannut hyvin.

Sunnuntaina Rovaniemen keskuskentälle saapuu FC Inter Turusta.

- En ole nähnyt Interin pelaavan pitkään aikaan. Pelaavat varmasti sillä tyylillä, jonka Dragtsma on sinne tuonut.

RoPS ja Sonera tarjoavat – koko kausi kotikatsomossa. Kotiottelut omalla stadionilla kausikortilla ja vierasottelut suorina tv-lähetyksinä; koko paketti yhdessä samaan hintaan. Lue lisää täältä

 

Luettu 1559 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227