keskiviikko, 13 huhtikuu 2011 08:35

Tabe jyräsi kärjessä kuin hyökkäysvaunu

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
RoPS:n Janne Turpeenniemi ja FC Santa Clausin Tomi Hartikainen (takana) vääntävät pallosta. RoPS:n Janne Turpeenniemi ja FC Santa Clausin Tomi Hartikainen (takana) vääntävät pallosta.

Keskuspuolustuksesta kärkeen nostettu Etchu Tabe jyräsi kuin panssarivaunu FC Santa Clausin puolustuksen hajalle rovaniemeläisseurojen harjoitusottelussa Keskuskentällä.

Tabe teki itse kaksi maalia ja aiheutti maaliin johtaneen rangaistuspotkun, kun RoPS voitti ”Pukit” 3–1 (2–1). Miehellä oli paikat useampaankin osumaan.
Santa siirtyi johtoon Ville Ylipaavalniemen viimeistellessä RoPS-puolustuksen sekoilun jälkeen. Tuomo Könönen tasoitti pelin, kun hän pääsi jatkamaan rangaistuspotkunsa verkkoon Pauli Tuiskun torjunnan jälkeen.
Molemmat joukkueet tekivät runsaasti kokeiluja.
– Pelissä oli sekä hyviä että huonoja elementtejä. Meiltä puuttui useita pelaajia loukkaantumisten ja muiden esteiden takia, Santan päävalmentaja Tapio Haapaniemi sanoi.
– Annoin nyt vähän pelanneille näyttöpaikan. Pelaavaa avauskokoonpanoa ajan sisään kahdessa viimeisessä harjoituspelissä OPSia ja Kemiä vastaan, RoPSin luotsi John Allen kertoi.
RoPSin uusista pelaajista Jaakko Isteri oli pallollisena varmaotteinen, ja myös Eetu Muinonen vakuutti keskialueella.
Harjoitusrinkiin liittynyt Mika Hänninen pelasi lupauksia antavasti.

Markku Saukko
© 2011 Lapin Kansa

Luettu 2966 kertaa