ROPSKAUPPA.FI                              
perjantai, 08 huhtikuu 2011 17:06

Juho-Teppo Berg RoPSiin

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Berg Juho-Teppo Berg Juho-Teppo

Rovaniemen Palloseura on tehnyt kolmevuotisen sopimuksen hyökkääjä Juho-Teppo Bergin, 18, kanssa. "Juhis" on TP-47:n kasvatti joka pelasi viime kaudella ruotsalaisessa Assi IF:n joukkueessa. Berg on päässyt haistelemaan myös maajoukkueympyröitä. Maaotteluita U17 joukkueessa on kertynyt seitsemän ottelun verran.

Berg on tyytyväinen juuri solmittuun sopimukseen.
- Hieno asia päästä Pohjois-Suomen parhaaseen joukkueeseen. Pelaaminen RoPS:ssa on pienestä pitäen ollut tavoite ja nyt se vihdoinkin onnistui. RoPS on ehdottomasti paras vaihtoehto nyt ja lähivuosina. Olen täysin valmis taistelemaan peliajasta joukkueessa ja näin ollen onnistumisista liigassa. Rovaniemelle on helppo tulla, koska joukkueessa on entuudestaan tuttuja pelaajia.

© 2011 RoPS

Luettu 7432 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309