ROPSKAUPPA.FI                              
torstai, 17 maaliskuu 2011 09:08

”Raukkamaisinta olisi lähteä nyt”

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
RoPS:n puheenjohtaja Risto Niva on myös seuran suuren sponsorin Wipron toimitusjohtaja. RoPS:n puheenjohtaja Risto Niva on myös seuran suuren sponsorin Wipron toimitusjohtaja.

Wipro Technologies Oy Finland on yksi Rovaniemen Palloseuran isoimmista sponsoreista. Yrityksen toimitusjohtaja on RoPSin puheenjohtaja Risto Niva.

Kuka Wiprossa päättää sponsoriasioista, Risto Niva?
- Minä.
Onko sitä koettu koskaan ongelmalliseksi?
- Ei ole. Me sponsoroimme muitakin urheilulajeja. Firmalla on se politiikka, että niillä paikkakunnilla joissa toimimme, haluamme olla mukana kaupungin elämässä. Olemme Rovaniemellä myös esimerkiksi yksi RoKin pääsponsoreista. Sponsorisopimusten vastikkeeksi saamme muun muassa henkilökunnalle ja perheenjäsenille lippuja otteluihin.
Onko RoPSin uskottavuus koetuksella sopupelitutkinnan vuoksi?
- Tottakai tämä vaikuttaa uskottavuuteen. Toivottavasti poliisi saisi kaikki mahdolliset asiat selville. Johtopäätökset tehdään sen jälkeen kun on selvinnyt, ketkä ovat osallistuneet mihinkin ja mitä on tapahtunut. Omia toimintoja pitää tarkastella ja miettiä miten näin on päässyt käymään ja miten jatkossa hommat voitaisiin hoitaa niin, että mätiä omenia puussa ei ole.
Millaisena näet RoPSin tilanteen?
- Viisi edustusjoukkueen pelaajaa on poliisin huostassa. Jos he ovat syyllisiä, pitää miettiä mistä hommataan korvaajat tilalle. Koko seuran kannalta tämä on yksittäinen iso ja häpeällinen asia, että pelaajamme ovat tällaista menneet tekemään. Ei seura tähän kaadu. Pitää miettiä, miten vastaisuudessa voidaan varmasti välttää tällaiset tilanteet. Seuran johtoa on vaadittu eroamaan.
Oletko harkinnut eroa?
- Seurajohdon pitää käydä sekin läpi, sitten kun tiedämme enemmän. Raukkamaisinta ja helpointa olisi nyt lähteä ja jättää sonta muiden hoidettavaksi. Paljon miehekkäämpää on hoitaa asia loppuun ja sen jälkeen miettiä, onko aika hypätä syrjään

Johanna Sarriola
© 2011 Lapin Kansa

Luettu 2261 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309