ROPSKAUPPA.FI                              
sunnuntai, 06 helmikuu 2011 11:23

Tappelupalloa liigacupin avauksessa

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
RoPS:n tuorein sambialainen Lawrance Lubinda antaa näyttöjä liigacupin avauksessa. RoPS:n tuorein sambialainen Lawrance Lubinda antaa näyttöjä liigacupin avauksessa.

Päivän peli: RoPS kohtaa Jyväskylän Jalkapalloklubin liigacupin avauksessaan Ounashallissa tänään kello 14.
Asetelma? RoPS haastaa avausottelussaan Mikko Mannisella, Babatunde Wusulla ja Tamas Gruborovicsilla vahvistuneen JJK:n, jolle peli on jo kolmas. Alla on tasapelit VPS:n ja AC Oulun kanssa.
Seuraa näitä: Mitä esittävät RoPS:n testipelaajat Lawrence Lubinda ja Ville Syväjärvi?
Etchu Tabe ja Mikko Hyyrynen muodostavat yhden päivän taistelupareista. JJK:n väkivahva sentteri Hyyrynen heittää haasteen RoPS-topparille. Tabe on valmis pimentämään Hyyrysen ennakkotapaukseksi muillekin liigan hyökkääjille.
Poissaolot? RoPS:sta loukkaantuneina ovat Albin Granlund, Kim Alonen ja Chileshe Chibwe. Viisumiongelmien takia puuttuvat Khorguashvilin veljekset, Alex Nyom ja Francis Kombe.
JJK:lla on sairaslistalla Antto Tapaninen ja Touko Tumanto.
Miten käy? Hallissa kombinaatiopeli on vaikeaa, ja odotettavissa on kovatempoista tappelupalloa. RoPSin valmistautuminen on ajettu pikakelauksella, joten JJK on suosikki. Suoraviivaisella hallitaktiikalla RoPS voi kuitenkin yllättää.

Markku Saukko
© 2011 Lapin Kansa

Luettu 2786 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309