ROPSKAUPPA.FI                              
torstai, 18 marraskuu 2010 08:26

Joukkueen runko kasassa

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Veikkausliigaan nousseella Rovaniemen Palloseuralla on tällä hetkellä sorvattuna sopimus 13 pelaajan kanssa. Kaikki ovat rovaniemeläisille tuttuja jo viime kaudelta.

Myös ensi kaudella RoPSissa jatkavat Alex Nyom, Etchu Tabe, Albin Granlund sekä Valter ja Pavle Khorguashvili. Jo aiemmin sopimukset on tehty Janne Turpeenniemen, Jarkko Lahdenmäen, Stephen Kundan, Chanda Mwaban, Christopher Musondan, Nchimunya Mweetwan, Chileshe Chibwen ja Godfrey Chibangan kanssa.

Valmentaja John Allenin sopimusta on jäljellä vuosi.

Toimitusjohtaja Jouko Kiistalan mukaan edustusjoukkueen kasaaminen on nyt paremmalla tolalla kuin vuosikausiin. Joukkueen runko alkaa olla koossa, jatkossa keskitytään täsmähankintoihin. Haussa on vielä muun muassa pelaajat kärkeen ja vasemmalle laidalle.

- Ensisijaisesti etsimme kotimaisia pelaajia, mutta jos heitä ei löydy, katseet käännetään ulkomaille. Tarkoituksena on saada kokoon paras joukkue keinolla millä hyvänsä, Kiistala kertoo.

Neuvotteluja käydään koko ajan myös paikallisten pelaajien kanssa.

Joukkue aloittaa yhteisharjoittelun tammikuun lopussa. Sitä ennen pelaajat harjoittelevat omatoimisesti ja Allen vetää jo joulukuulla harjoituksia Rovaniemellä oleville pelaajille.

Edustusjoukkueen pelaajabudjetti on noin 350 000 euroa. Ensimmäinen virallinen peli on liigacupin ottelu 5. helmikuuta.

Johanna Sarriola
© 2010 Lapin Kansa

Luettu 2241 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309