ROPSKAUPPA.FI                              
perjantai, 30 heinäkuu 2010 20:51

RoPS kohtaa OPS-jp:n pohjoisen derbyssä

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseura aloittaa varsinaisen härkäviikon sunnuntaina ottelulla OPS-jp:tä vastaan. Pohjoisen paikallistaiston jälkeen vuorossa on vierasottelu Kemissä, ja pelissä Lapin hegemonia. RoPS pelaa jälleen sunnuntaina kotonaan FC Espoota vastaan.

- Todella kova viikko tulossa, kapteeni Janne Turpeenniemi pohtii.

- Lähdemme otteluihin erittäin hyvästä tilanteesta. Palasimme voittojen tielle sunnuntaina, kun kaadoimme TPV:n. Ottelun alku oli isänniltä vahva, mutta sitten pääsimme niskanpäälle ja tuhlasimme paljon paikkoja. Paremmalla viimeistelyllä kevätkierroksen 8 – 0 ei olisi ollut kaukana, Turpeenniemi kertoo ja viittaa kevätkierroksen murskavoittoon.

RoPSin koko pelaajarinki on terveenä ja pääsee mukaan OPS-otteluun.

- Tilanne on todella hyvä, sillä kolmen pelin viikolla tarvitaan tuoreita jalkoja, Turpeenniemi jatkaa.

RoPS johtaa sarjaa seitsemän pisteen marginaalilla Alkukauden kompastellut OPS on noussut jo viiden pisteen päähän liigakarsijan paikasta.

- OPS on vahva joukkue. Tunnemme hyvin toisemme, sillä pelasimme talvella useita harjoitusotteluita, kapteeni kertoo

Kevätkierroksella joukkueet pelasivat 1-1 tasapelin Oulussa.

RoPSin uusi maalivahti Alex Nyom on pelikelpoinen. Myös OPSilla voi olla mukana uusia miehiä, jos Luis Fernando ja Milan Mijailovic ovat saaneet peliluvan

RoPS-OPS-jp su 1.8. 18.30

© 2010 RoPS

Luettu 1505 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309