ROPSKAUPPA.FI                              
tiistai, 29 kesäkuu 2010 16:00

RoPS ja PS Kemi paikallistaistossa

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseura kohtaa keskiviikkona Lapin derbyssä PS Kemin. Kiihkeä paikallistaisto koonnee Keskuskentälle kauden ennätysyleisön. RoPS johtaa Ykköstä, eikä ole vielä hävinnyt peliäkään. Kemi on viidentenä seitsemän pistettä Palloseuraa perässä. Kemiläiset ovat pelanneet jo viisi tasapeliä.

RoPSin päävalmentajan John Allen johdattaa joukkonsa taistoon lyhyen juhannusloman jälkeen.

- Tämä on iso peli, derbyjen hengen hyvin tunteva Allen kertoo.
RoPS aikoo lähteä otteluun rohkealla taktiikalla voimakkaasti hyökäten.
- Kotikentällä meidän on näytettävä, kuka ottaa ohjat, Allen painottaa.
Allen on käynyt katsomassa Kemin pelejä.
- Kemi on hyvä joukkue, ja pelistä tulee tiukka. Tiedän kuitenkin myös joukkueen heikkoudet, johon aiomme iskeä, Allen vinkkaa.

Kemin riveissä pelaa rovaniemeläisille tuttuja pelaajia. Viime kauden kapteeni Joonas Ikäläinen on palannut kotikonnuilleen, samoin kuin aikoinaan RoPSissa pelannut Tuomo Könönen. Myös Jukka Yrjäheikillä on RoPS-tausta.

RoPSin jenkkitoppari Etchu Taben polvi tähystettiin viime viikolla, ja hän on sivussa Kemi-ottelusta ja seuraavasta Espoo-koitoksesta. Taben paikan ottanee Stephen Kunda.

RoPSilla on testattavana kamerunilaissyntyinen, mutta jo pitkään USA:ssa pelannut maalivahti Alex Nyom.
- Katsomme rauhassa miehen tason, Allen sanoo.

Ykköstorjuja Mika Huuhtanen toipuu edelleen polvileikkauksesta, eikä hänen paluuajankohdastaan ole tietoa. RoPSin maalia on vartioinut Arto Vikman, mutta todellista toista maalivahtia joukkueella ei ole ollut.

© 2010 RoPS

Luettu 1352 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309