ROPSKAUPPA.FI                              
torstai, 25 maaliskuu 2010 16:49

Khorguashvilin kaksoset jäävät RoPSiin

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseura on tehnyt ensi kauden kattavat pelaajasopimukset georgialaisten kaksosveljesten Valter ja Pavle Khorguashvilin kanssa. Maaliskuun ajan RoPSin testattavana olleet 23-vuotiaat pelaajat vakuuttivat valmentaja John Allenin osaamisellaan.

- He ovat taitavia pelaajia ja ammattimiehiä, joilla on kova työmoraali. Erityisen tärkeää on, että molemmat voivat pelata 2-3 roolia keskialueella ja puolustuksessa, Allen kertoo.

Joukkue lähes valmis

Kahden uuden sopimuksen myötä Allen on tyytyväinen joukkueen tilanteeseen.

- Puolustus ja keskikenttä ovat nyt valmiita. Näille pelipaikoille on myös mukavasti kilpailua ja vaihtoehtoisia pelaajia eri taktiikoihin.

RoPSin hyökkääjäosasto ei ole vielä aivan valmis. Testissä olevan Tuomas Markkulan tilanne ratkennee lähiaikoina.

- Hän on ollut hyvä kahdessa ottelussa, mutta tilannetta täytyy vielä tarkkailla ennen lopullisia ratkaisuja. Myös Markkulan pitää tutustua joukkueeseen ja kaupunkiin.

Allen on helpottunut.

- Tammikuussa näytti aika vaikealta.

RoPSilla on nyt 17 sopimuspelaajaa, mutta Christian Gyan on pitkään, mahdollisesti koko kauden sivussa polvivammansa takia.

RoPS jatkaa kauteen valmistautumista pelaamalla lauantaina Ounashallissa harjoitusottelun OPS-jp:tä vastaan kello 17.00.

Pääsiäissunnuntaina 4.4. vastassa on Keskuskentällä Ruotsin 1. divisioonassa eli kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla pelaava Umeå FC.

RoPS kohtaa FC Santa Clausin Suomen Cupissa 10.4. klo 16:30 keskuskentällä.

Markku Saukko
© 2010 Lapin Kansa

Luettu 1270 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309