ROPSKAUPPA.FI                              
torstai, 18 maaliskuu 2010 20:02

RoPS tuplaotteluihin Pohjanmaalle

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseura palasi torstaina harjoituksiin neljän päivän mittaiselta talvilomaltaan. Samalla joukkue aloitti valmistautumisen viikonlopun Pohjanmaan reissuun, jonka aikana rovaniemeläiset kohtaavat lauantaina Ykkösen tulevan kauden vastustajan Kokkolan Palloveikot ja sunnuntaina Kakkosen C-lohkon Seinäjoen Jalkapallokerhon.

- Lyhyt loma on takana ja nyt alkaa tiukka valmistautumisjakso sarjan alkuun. Pelaamme Pohjanmaan reissun lisäksi ensi viikon torstaina kotona PS Kemiä vastaan ja lauantaina OPS-jp:tä vastaan. Lisäksi kohtaamme pääsiäisenä 4.4. ruotsalaisen Umeån, päävalmentaja John Allen kertoo. Ankaran talven takia ainakin ensi viikon ottelut pelataan Ounashallissa, jos todella nopeaa kevään edistymistä ei tapahdu.

Allenin mukaan Pohjanmaan reissun päätarkoituksena on ajaa sisään joukkueen pelitapaa ja saada jo vakiintumaan paljon muuttuneita pelipaikkoja.
- Lisäksi testissä olevien Khorguashvilin kaksosilla on nyt näytön paikka, ja viikonlopun jälkeen arvioin, onko heistä vahvistusta joukkueelle.

RoPSin riveistä puuttuu edelleen takareittään poteva Jarno Tenkula. Myös maalivahti Mika Huuhtasen polvivaiva on parantunut arvioitua hitaammin, eikä hän pelaa viikonloppuna.
- Odottelin Huuhtasen pelaavan, mutta hän lepää vielä viikon ja käy lisätutkimuksissa. Polvessa ei pitäisi olla mitään vakavaa, mutta vamma tutkitaan, Allen kertoo.
Asevelvollisuuttaan suorittavan Mika-Matti Maisonvaaran pelaaminen vaatii vielä loma-anomuksen hyväksymistä Lapin Lennostossa.

Reissuun lähtee myös nuoria junioripelaajia joista etenkin Jukka-Pekka Syväjärvi on ilahduttanut valmentajaa.
- Hän on lahjakas ja taitava poika.

RoPS on tehnyt vuoden mittaisen sopimuksen pitkään testattavana olleen nigerialaisen 19-vuotiaan hyökkääjän Samuel Chidin kanssa. Sopimus on vuoden mittainen ja sisältää option seuraavasta kaudesta. Myös oman kasvatin, Jarkko Lahdenmäen(18) kanssa on tehty kaksivuotinen pelaajasopimus.

© 2010 RoPS

Luettu 1208 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309