ROPSKAUPPA.FI                              
perjantai, 27 marraskuu 2009 08:42

Testiottelut RoPS:n kalenteriin alkuvuodesta

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Ykköseen pudonneen Rovaniemen Palloseuran ensi kauden joukkueen rakentaminen on käynnistynyt. Toimitusjohtaja Jouko Kiistala ja uusi päävalmentaja John Allen ovat aloittaneet pelaajatilanteen kartoittamisen ja sopimusneuvottelut ovat jo käynnissä.

- Meillä on varsin hyvä runko kasassa, mutta keskeisille pelipaikoille haemme selkeitä vahvistuksia. Haussa on maalivahti, toppari, puolustava keskikenttämies ja hyökkääjä. Lisäksi myös laitapakkia katsellaan, Kiistala kertoo.

John Allen aloittaa työnsä tammikuussa. Tammi-helmikuussa RoPS järjestää try out-tyyppisiä testiotteluita.

- Testiotteluiden aikatauluja ja vastustajia suunnitellaan parhaillaan. Kiinnostuneita pelaajia odotetaan antamaan näyttöjä näihin peleihin. Ensisijaisesti kohteena ovat pohjois-suomalaiset pelaajat, mutta toki kauempaakin tulevat ovat tervetulleita.

Testiotteluissa Allen pääsee tarkkailemaan rauhassa pelaajia.

- Tarkoitus on hankkia kunnon vastustajia, jotta pelaajien todellinen taso nähdään. Ne pelaajat, joista olemme kiinnostuneita voivat antaa näyttöjä useammassa pelissä, Kiistala valottaa try out-pelien luonnetta.

Testiotteluiden kautta jopa alasarjapelaajat voivat saada elämänsä tilaisuuden.

RoPS ei aio hätiköidä vahvistusten suhteen.

- Suurella osalla Ykkösen joukkueita pakka on vielä täysin auki. Rakennamme ensi kaudeksi vahvan joukkueen, Kiistala lupaa.

Markku Saukko
© 2009 Lapin Kansa

Luettu 1283 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309