ROPSKAUPPA.FI                              
torstai, 10 syyskuu 2009 23:10

RoPS pahasti raajarikkoisena Helsinkiin

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

RoPS palaa maaottelutauolta tositoimiin, kun se kohtaa HJK:n sunnuntaina. RoPS marssii Finnair-Stadionin luonnonnurmelle pahasti raajarikkoisena. Pelikiellossa ovat Chanda Mwaba ja Chileshe Chibwe. Lisäksi loukkaantumisten takia sivussa ovat mitä suurimmalla todennäköisyydellä Ville Syväjärvi ja Jarno Tenkula.

- Ei ole helppo tilanne, Mika Lumijärvi huokaa.
Lumijärvi kertoo Syväjärvellä olevan akillesvaivoja ja Tenkulan potevan kipeää nivusta. Myös White Simwanzalla on polvivaivoja, mutta hän pystynee pelaamaan.

- Vastassa on mestarisuosikki, ja kun vieraspelimme eivät muutenkaan ole sujuneet hyvin, niin tämä tilanne ei paljon naurata.
- Ainoa plussa tässä on se, ettei kokoonpanoa tarvitse juuri miettiä, pistetään kentälle ne jotka pystyvät pelaamaan, Lumijärvi naurahtaa.

Positiivista on pitkään pelituntumaa hakeneen Nchimunya Mweetwan piristyneet otteet. RoPS pelasi viikolla harjoitusottelun Kakkosen FC Santa Clausia vastaan. RoPS kuritti varamiehisenä paikallisvastustajaa 6 – 0, ja Mweetwa osui kahdesti.
- ”Drogba” on pian entisensä, ja uskon hänen olevan meille tärkeä loppukauden aikana, Lumijärvi vakuuttaa.

RoPS on ollut HJK:lle vaikea vastus. Toukokuussa RoPS kaatoi HJK:n kotikentällään, ja myös viime kaudella RoPS oli kotonaan parempi. Helsingissä HJK kuitenkin piti pisteet itsellään.

RoPSin pelaajatilanne ei helpottunut siirtoikkunankaan aikana, kun testissä ollut Henry Okeke jäi ilman sopimusta.

© 2009 RoPS

Luettu 878 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309