ROPSKAUPPA.FI                              
maanantai, 31 elokuu 2009 10:53

RoPS A tarvitsee nopean suunnanmuutoksen

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Rovaniemen Palloseuralla ja Joni Alatalolla (vas.) on edesään iso työ SM-sarjapaikan säilyttämisessä. Rovaniemen Palloseuralla ja Joni Alatalolla (vas.) on edesään iso työ SM-sarjapaikan säilyttämisessä.

Rovaniemen Palloseura on jämähtänyt tukevasti A-juniorien SM-sarjan putoamistaisteluun. Avausottelun tasapelipisteen jälkeen merkintöjä on ruksittu vain tappiosarakkeeseen.

Sunnuntaina rovaniemeläisten viidennen tappion aiheutti Susivoudilla vieraillut Rauman Pallo-Iirot maalein 3-0 (1-0).

Voitolla sarjan kolmanneksi noussut vierasjoukkue iski avausmaalinsa rangaistuspotkusta, toisen vapaapotkusta ja kolmannen puolittaisesta läpiajosta.

RoPSin kohtaloksi koitui tehottomuus tasatilanteessa. Pallo ei uponnut vierasjoukkueen maaliin edes kärkipelaaja Joona Kortelaisen läpiajosta.

Kun fyysisesti vahvempi ja paremmalla tsempillä pelannut Pallo-Iirot siirtyi johtoon 31. minuutilla, oli peli käytännössä ohi.

- Ensimmäinen puolituntinen oli meidän etsikkoaikaa, mutta sen jälkeen esitys oli huono, valmentaja Jouni Seppälä sanoi.

- Henkinen tasapaino ei ole nyt aivan kohdallaan tappioiden vuoksi, ja siksi takaa-ajoasemasta on vaikea nousta.

Kolmen voiton päässä

Sarjaa on pelaamatta vielä viisi kierrosta, ja RoPS on sarjajumbona viiden pisteen päässä putoamisviivasta. Kolme huonointa joukkuetta putoaa ensi kaudeksi Ykköseen, joten ensimmäisen voiton ottamisella alkaa olla kiire.

- Taistelu jatkuu vielä, mutta paljon pitää tapahtua, että tästä vielä noustaan, Seppälä myönsi.

- Kolme voittoa tarvittaisiin, mutta tämän päivän kaltaisilla esityksillä se ei ole mahdollista.

Seuraavaksi rovaniemeläiset matkustavat lauantaina sarjassa viidentenä olevan Kuopion Palloseuran vieraaksi.

Pekka Pernu
© 2009 Lapin Kansa

Luettu 1001 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309