ROPSKAUPPA.FI                              
torstai, 06 elokuu 2009 13:36

RoPS värväsi nigerialaisen Anin tekemään maaleja

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Jeremiah Ani on pelannut muun muassa Nigerian olympiajoukkueessa. Jeremiah Ani on pelannut muun muassa Nigerian olympiajoukkueessa.

Jalkapalloliigan putoamistaisteluun ajautunut Rovaniemen Palloseura vahvistaa hyökkäysosastoaan. Nigerialainen Jeremiah Ani on tehnyt seuran kanssa loppukauden mittaisen sopimuksen viikon koeajalla.

- Tarvitsemme hyökkäykseen vahvaa jässikkää, ja uskon Anin täyttävän nämä saappaat, RoPS:n toimitusjohtaja Jouko Kiistala sanoo.

- Olemme kärsineet pitkin kautta tehottomuudesta.

24-vuotias ja 183-senttinen Ani on pelannut viimeksi Kiinassa FC Sichuanin riveissä. Kevätkaudella hän iski yhdeksässä ottelussa kuusi maalia. Aiemmin mies on pelannut muun muassa Portugalin ja Maltan pääsarjoissa. Maltalla hän voitti maalikuninkuuden tekemällä 16 ottelussa 18 maalia.

Ani kuului Pekingin kisoihin karsineeseen Nigerian olympiajoukkueeseen, mutta ei mahtunut lopulliseen kisamiehistöön.

- Jos mies osoittautuu viikon koeajalla riittävän hyväksi pelimieheksi, hän on mukana jo seuraavassa kotiottelussa Hakaa vastaan (16.8.), Kiistala sanoo.

Toimitusjohtajan mukaan RoPS rauhoittaa nyt tilanteen pelaajahankinnoissa.

- Toivon, etteivät lisävahvistukset ole enää tarpeen. Tarvittaessa meillä on valmiudet hankkia lisävoimaa lähinnä puolustuspäähän.

Markku Saukko
© 2009 Lapin Kansa

Luettu 936 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309