torstai, 06 elokuu 2009 13:36

RoPS värväsi nigerialaisen Anin tekemään maaleja

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Jeremiah Ani on pelannut muun muassa Nigerian olympiajoukkueessa. Jeremiah Ani on pelannut muun muassa Nigerian olympiajoukkueessa.

Jalkapalloliigan putoamistaisteluun ajautunut Rovaniemen Palloseura vahvistaa hyökkäysosastoaan. Nigerialainen Jeremiah Ani on tehnyt seuran kanssa loppukauden mittaisen sopimuksen viikon koeajalla.

- Tarvitsemme hyökkäykseen vahvaa jässikkää, ja uskon Anin täyttävän nämä saappaat, RoPS:n toimitusjohtaja Jouko Kiistala sanoo.

- Olemme kärsineet pitkin kautta tehottomuudesta.

24-vuotias ja 183-senttinen Ani on pelannut viimeksi Kiinassa FC Sichuanin riveissä. Kevätkaudella hän iski yhdeksässä ottelussa kuusi maalia. Aiemmin mies on pelannut muun muassa Portugalin ja Maltan pääsarjoissa. Maltalla hän voitti maalikuninkuuden tekemällä 16 ottelussa 18 maalia.

Ani kuului Pekingin kisoihin karsineeseen Nigerian olympiajoukkueeseen, mutta ei mahtunut lopulliseen kisamiehistöön.

- Jos mies osoittautuu viikon koeajalla riittävän hyväksi pelimieheksi, hän on mukana jo seuraavassa kotiottelussa Hakaa vastaan (16.8.), Kiistala sanoo.

Toimitusjohtajan mukaan RoPS rauhoittaa nyt tilanteen pelaajahankinnoissa.

- Toivon, etteivät lisävahvistukset ole enää tarpeen. Tarvittaessa meillä on valmiudet hankkia lisävoimaa lähinnä puolustuspäähän.

Markku Saukko
© 2009 Lapin Kansa

Luettu 851 kertaa