ROPSKAUPPA.FI                              
tiistai, 30 kesäkuu 2009 21:31

RoPSille kelpaa vain voitto

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

RoPS kohtaa keskiviikkona sarjanousija JJK:n. Ottelu on molemmille elintärkeä. Voitolla RoPS jättäisi JJK:n karsijan paikalle. RoPS kärsi karvaan tappion Hongalle aivan ottelun loppuhetkillä, ja tappioputki venyi jo neljään otteluun. RoPS saa takaisin kokoonpanonsa Janne Turpeenniemen ja todennäköisesti myös Zeddy Sailetin.

- Honka peli on käyty läpi ja nollattu, valmentaja Mika Lumijärvi sanoo, mutta myöntää, että vieläkin tappio kirvelee.
- Saamme tästä kuitenkin vain uutta voimaa. Onneksi Zeddy palannee nyt kentälle. Hänen johtajuutensa ja rauhallisuutensa ovat meille tärkeitä. Olen varma, että jos Zeddy olisi sunnuntaina pelannut, olisimme pelin voittaneet.

Lumijärvi on tyytyväinen siihen, että RoPS on löytänyt toimivan kenttäryhmityksen.
- Nyt olemme saaneet riittävästi voimaa keskikentälle, ja tärkeässä roolissa pelintekijä oleva Chanda Mwaba saa pallon nyt aiempaa ylempänä, jolloin saamme hyökättyä nopeammin. Maalipaikat on vain hyödynnettävä aiempaa paremmin.

Useammallakin pelaajalla on kolhuja, mutta poissaoloja tuskin tulee.
- Pojilla on niin kova taistelutahto, ettei kukan halua jäädä sivuun vaikka paikkoja kolottaakin.

Lumijärvi tietää JJK:n vaarallisuuden.
- Joukkue voitti Lahden ja teki kaksi maalia VPS:aa vastaan. Erittäin kova peli on tulossa. Etenkin Tommi Kari on saatava aisoihin. Uskon kuitenkin, että onnistumme nappaamaan täyden pistepotin.

© 2009 RoPS  

Luettu 1081 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309