ROPSKAUPPA.FI                              
tiistai, 23 kesäkuu 2009 00:54

Siipirikkoinen RoPS TPS:n vieraaksi

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

RoPS matkaa kolmanteen peräkkäiseen vierasotteluunsa Turun Palloseuran vieraaksi. Joukkueet kohtaavat keskiviikkona. Viime kaudella TPS oli RoPSille sopiva vastustaja, sillä sinipaidat kaatoivat turkulaiset kotona maalein 1 – 0, ja Turussa ottelu päättyi pistejakoon 2 – 2 lukemin.

RoPSin asetelmat otteluun ovat haastavat. RoPS on sarjassa toiseksi viimeisenä, TPS vastaavasti kuudentena. Erityisesti maalinteko on tökkinyt, sillä yhdeksässä pelissä rovaniemeläiset ovat iskeneet vaivaiset viisi maalia. Lisähaastetta tuovat pahat kokoonpano-ongelmat. White Simwanza ja Ville Syväjärvi ovat poissa varoitustilin täyttymisen takia. Janne Turpeenniemi taas parantelee Pietarsaaressa saamaansa jalkavammaa. Lisäksi Echiabhi Okodughalla sai jalkaansa tällin Tampereella, eikä hänen pelaamisensa ole varmaa.

- Ei sentään tarvitse itse vielä kentälle mennä, joukkueenjohtaja Jorma Turpeenniemi naurahtaa.
- Nurkkaan ahdistettuna eläin on vaarallisimmillaan, Turpeenniemi vertaa.
- Meillä on Turussa pelkästään voitettavaa, ja onneksi TPS:n pelityyli on meille viime aikoina sopinut. Toki Pasi Rautiainen on varmasti tuonut peliin paljon uutta.

RoPSin kokoonpano on vielä auki.
- Melkoinen paletti pitää pyörittää, jotta toimiva koostumus tässä tilanteessa löytyy.

Kokonaisuudessaan Turpeenniemi peräänkuuluttaa joukkueelta taistelua ja vastuunkantoa.
- Meillä alkaa erittäin tärkeä otteluputki, jossa meidän on otettava iso kasa pisteitä. Toivottavasti loukkaantumisia ei tule ja pelikiellot vältetään, sillä suurimpia ongelmiamme ovat olleet jatkuvat pelipaikkojen muutokset.

© 2009 RoPS

Luettu 718 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309