ROPSKAUPPA.FI                              
lauantai, 06 kesäkuu 2009 00:57

RoPS eteni helposti jatkoon Suomen Cupissa

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

RoPS kukisti odotetun helposti VPS-j:n Suomen Cupin viidennen kierroksen ottelussa. Tasoero Kolmosen joukkueen ja liiga-RoPSin välillä oli suuri, ja loppunumerot selkeät 0 – 4. RoPSin maalit iskivät Christopher Musonda, Juha-Pekka Inkeröinen, Chileshe Chibwe ja Stephen Kunda.

Kentälle odoteltiin jo pitkään sivussa ollutta Nchimunya Mweetwaa, mutta vieläkään ”Drogba” ei kentälle kirmannut. Valmentaja Mika Lumijärven mukaan ratkaisuun päädyttiin viime hetkellä.
- Päätin, että on turha kuskata miestä Vaasaan, koska meillä oli riittävästi pelaajia. ”Drogba” on kuitenkin täysin kunnossa, ja pelaa ensi sunnuntaina Pietarsaaressa Jaroa vastaan, Lumijärvi kertoi.

RoPS oli ottelussa ylivoimainen ja esitti näyttävää hyökkäyspeliä kahden kärjen taktiikalla. Musondan vierellä pelasi Jussi Inkeröinen. Avausjakson nopeiden maalien jälkeen toinen jakso oli lähinnä muodollisuus. Ottelun tempo laski, mutta myöskään VPS-j ei enää yrittänyt uhkailla vahvempaansa. RoPS teki runsaasti vaihtoja ja kokeili erilaisia ryhmityksiä.
- Pelin ratkeaminen aikaisessa vaiheessa antoi mahdollisuuden vaihtoihin ja kokeilla myös erilaisia kenttäryhmityksiä, Lumijärvi kertoi.

Valmentaja oli joukkueen peliin tyytyväinen.
- Olimme ylivoimaisia, kuten tietenkin piti ollakin. Joukkueen asenne oli hyvä ja peli pyöri hienosti ja hyökkääminen oli nopeaa.
Erikseen valmentaja mainitsi kaksi pelaajaa.
- Chibwe ja White Simwanza olivat tänään suvereeneja.

Luettu 428 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227