keskiviikko, 18 maaliskuu 2009 10:14

RoPS menetti ainoan tv-pelinsä kenttäremonttiin

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Tv-kameroita ei nähdä tulevana kesänä Rovaniemen liigaotteluissa. Tv-kameroita ei nähdä tulevana kesänä Rovaniemen liigaotteluissa.

Rovaniemen Palloseura on menettänyt ainoan tv-kotiottelunsa ensi kesän Veikkausliigassa keskuskentän remontin takia.

Ottelu RoPS-Jaro piti pelata maanantaina 13.7. mutta pelipäivä aikaistuu nyt sunnuntaille 12.7. eikä tv-kameroita tuossa kohtaamisessa nähdä.

- Televisioitava ottelu päätettiin vaihtaa, sillä Rovaniemen keskuskentän remontin valmistuminen tuohon mennessä ei ole varmaa, eikä varakenttä sovellu tv-tuotannolle, perustelee Veikkausliigan viestintäpäällikkö Markku Korhonen.

Rovaniemen Palloseuran toimitusjohtaja Jouko Kiistala ymmärtää ratkaisun.

- Susivoudissa televisioinnin toteuttaminen olisi ollut turhan vaikeaa. Meille keskuskentän saaminen kuntoon on edelleen tärkeämpi asia kuin yksi tv-ottelu, Kiistala toteaa.

Pelipäivän vaihtuminen maanantailta sunnuntaille oli Kiistalan mieleen. - Sunnuntai on ollut meille selvästi parempi ottelupäivä.

Susivouti kakkoseen

RoPS pelaa kotiottelunsa ainakin elokuulle asti Susivoudissa. Alunperin kentäksi kaavailtiin ns. Susivoudin ykköskenttää, mutta suunnitelmiin on tullut muutos. - Ahtaus tuli vastaan joka puolella, joten katsoimme että kakkoskentällä ottelun järjestäminen onnistuu paremmin. Tästä on käyty nyt neuvotteluja kaupungin edustajien kanssa, Kiistala kertoo.

Urheilukanavan uusi tv-ottelu 13.7. on FC Haka-TPS. KP

© 2009 Lapin Kansa 

Luettu 973 kertaa