ROPSKAUPPA.FI                              
tiistai, 10 maaliskuu 2009 00:44

RoPSin Pires sivussa liigacupista

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseura joutuu tiistain liigacupin otteluun FC Lahtea ilman brassihyökkääjä Jeferson Piresiä. Pires loukkasi kantapäänsä lauantaina Seinäjoella TamU-ottelussa.

- Pires pelasi Seinäjoella ottelun loppuun asti. Jalka alkoi oireilla vasta pelin jälkeen ja lääkäreiden arvion mukaan edessä on reilu viikon lepojakso. Mistään vakavammasta ei onneksi ole kyse. Pires matkasi jo Seinäjoelta Ouluun parantelemaan vammaansa, RoPSin joukkueenjohtaja Jorma Turpeenniemi kertoo.

Piresin puuttuminen saattaa nostaa kakkosvalmentaja Zeddy Sailetin pelaavaan miehistöön. Näin tapahtunee, mikäli Chanda Mwaban polvivamma äityy pahemmaksi. Mwaba pelasi Seinäjoella täydet minuutit, vaikka polvea aristikin.

- Katsotaan tiistaina tarkemmin, mikä on miehen tilanne. Hyvä uutinen on, että Chileshe Chibwe on toipunut pelikuntoon. Hän pelasi Seinäjoella jo puolisen tuntia ja pystyy ottamaan kärkimiehen paikan tarvittaessa, Turpeenniemi jatkaa.  

Kovan flunssan takia reissulta kotiin jäänyt luottotoppari Stephen Kunda on toipunut, mutta tulee vasta perjantaiksi joukkueen avuksi Turkuun. Kundaa mainiosti tuurannut Ville Syväjärvi jatkaa topparin tontilla Joonas Ikäläisen kanssa.  

Etelä-Suomeen iskenyt lumipyry tuskin siirtää tiistain ottelua, vaikka Lahden maisemat olivat Turpeenniemen mukaan sellaiset kuin ne hiihtokaupungissa pitääkin olla. Halliin ottelua ei edes voida siirtää, sillä se on parhaillaan näyttelykäytössä.

- Uskon, että Kisapuisto saadaan ihan pelattavaan kuntoon. Maanantaina treenasimme kaksi kertaa ja tiistainakin on kevyt aamutreeni. Reissusta pitää ottaa täysi hyöty, vaikka matkusteluineen ja pelaamisineen reissu on varmasti pojille vaativa, Turpeenniemi toteaa.

RoPSilla ei ole enää käytännössä mahdollisuuksia liigacupissa neljän joukkoon ja jatkopeleihin. Jokainen peli on kuitenkin tärkeä ja palvelee valmistautumisessa reilun kuukauden kuluttua tapahtumaan liiga-avaukseen. FC Lahdelle ottelulla on enemmän painoarvoa, sillä voitto antaisi hyvät mahdollisuudet jatkopeleihin.

FC Lahden ja RoPSin liigacupin ottelu Lahden Kisapuistossa alkaa tiistaina klo 17.

© 2009 RoPS

Luettu 588 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309