ROPSKAUPPA.FI                              
perjantai, 20 helmikuu 2009 20:59

RoPSin miehistö vahvistui Okodughalla

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseura esittelee lauantaina uuden pelaajan kotiyleisölle, kun sinipaidat kohtaavat liiganousija JJK:n liigacupin ottelussa. Nigerialainen Echiabhi Okodugha liittyi pikavauhtia RoPSin miehistöön torstaina, kun Okodughan sopimisneuvottelut KuPSin kanssa karahtivat karille. Kaksi kautta Kuopiossa pelannut nigerialainen teki RoPSin kanssa tätä kautta koskevan sopimuksen.

- Okodugha pelaa jo lauantaina Jyväskylää vastaan, vaikka on ollut mukana vain yhdessä harjoituksessa. Hän esitti kuitenkin heti hyvää kuntoa ja on valmis pelaamaan. Pelimiehille onkin tarvetta, sillä monta miestä on sivussa, sanoo joukkueenjohtaja Jorma Turpeenniemi. Vahvuudesta puuttuu sama viisikko (Mweetwa, Chibwe, Majava, Turpeenniemi, Tenkula) kuin keskiviikon tappiollisessa Inter-pelissä.

- Lopullinen kokoonpano on vielä arvailujen varassa. Joukkueessa jyllää pieni flunssanpoikanen ja vatsatautiakin on ollut muutamilla. Katsotaan lauantaiaamuna, ketä saadaan jalkeille, Turpeenniemi jatkaa.

RoPS oli keskiviikkona vielä pahasti kesäterässä ja Inter otti ansaitun voiton 3-0. Turpeenniemi uskoo, että JJK:ta vastaan otteet ovat jo parempia.

- Meidän pitää tarkentaa omaa peliä selkeästi. Interiä vastaan oli vielä hapuilua ja yllättävää kyllä Inter otti nopeammin, miten lyhyessä ja kapeassa hallissa pitää pelata. Kentän niksit on opittava paremmin ja uskon, että näin myös käy, kun pelaajat oppivat kaiken aikaa paremmin toisiaan, Turpeenniemi sanoo.

Inter-pelin harvoja ropsilaisonnistujia olivat keskialueen Chanda Mwaba ja uusi maalivahti Jung Huyk Kwon.

- Jo yhden pelin perusteella uskallan sanoa, että saimme korealaisesta Kwonista kovan luokan maalivahdin. Hänestä on varmasti jatkossakin paljon iloa joukkueelle, Turpeenniemi tuumii.

JJK ei ole ropsilaisille mikään uusi tuttavuus. Joukkueet pelasivat kaksi kesää sitten Ykkösessä tasaisia pelejä. RoPSin tavoin JJK kärsi liigacupin avauksessa tappion (1-3 TPS:lle), joten siinä suhteessa joukkueet lähtevät samalta viivalta.  

RoPSin ja JJK:n liigacupin ottelu lauantaina Ounashallissa klo 14. 

© 2009 RoPS 

Luettu 1842 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309