ROPSKAUPPA.FI                              
perjantai, 06 helmikuu 2009 10:02

RoPS testaa korealaista maalivahtia

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Jung Hyuk Kwon Jung Hyuk Kwon

Rovaniemen Palloseura on tehnyt helmikuun loppuun asti ulottuvan testisopimuksen eteläkorealaisen maalivahdin Jung Hyuk Kwonin kanssa.

Kwon on 30-vuotias kokenut maalivahti, joka on pelannut vuodesta 2001 Etelä-Korean pääsarjassa. Kookkaan, 193-senttisen vahdin viimeinen seura on FC Soul. Vuonna 2002, kun Etelä-Korea järjesti MM-kisat yhdessä Japanin kanssa, Kwon kuului maajoukkuerinkiin, mutta ei päässyt kentälle A-maaotteluissa.

Sen sijaan hän on pelannut alle 18-vuotiaiden maaotteluita.

RoPSin toimitusjohtaja Jouko Kiistala oli tyytyväinen korealaisen "löytymiseen".

- Kwon vaikuttaa Veikkausliigan mitat täyttävältä maalivahdilta. Korean liiga on korkeatasoinen, ja hän on pelannut siellä koko ajan liigan parhaimmissa joukkueissa. Olen toiveikas, että hän täyttää odotukset, ja solmimme miehen kanssa varsinaisen sopimuksen.

RoPSilla ja Kwonilla on valmiina vuoden mittainen sopimus, joka alkaa maaliskuun alusta, jos seura on miehen otteisiin tyytyväinen.

Kwon saapuu Rovaniemelle ensi viikolla, ja esiintyy RoPSin paidassa Liigacupin otteluissa.

Markku Saukko
© 2009 Lapin Kansa

Luettu 519 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309