ROPSKAUPPA.FI                              
lauantai, 22 marraskuu 2008 11:38

Janne Turpeenniemi jatkaa RoPSissa seuraavat kolme vuotta

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Janne Turpeenniemi Janne Turpeenniemi

Rovaniemen Palloseura on tehnyt kolmivuotisen jatkosopimuksen 19-vuotiaan laitapuolustajansa Janne Turpeenniemen kanssa. Turpeenniemen aiempi sopimus olisi päättynyt ensi kauden jälkeen, nyt solmittu ulottuu aina vuoteen 2011 asti. Turpeenniemi on pelannut urallaan 70 ottelua Veikkausliigassa ja Ykkösessä. Viime kaudella hän kuului joukkueen runkopelaajiin pelaten 23 ottelua avauskokoonpanossa. Turpeenniemi on pelannut 20 poikien ja nuorten maaottelua ja esiintyy ensi viikolla Turkissa alle 20-vuotiaiden maajoukkueessa.

RoPSin toimitusjohtaja Jouko Kiistala on tyytyväinen sopimuksen synnyttyä.

- On todella hieno asia, että oman seuran kasvatti on noussut sille tasolle missä Janne nyt on. Jannen kehitys on ollut nopeaa ja jos se jatkuu samanlaisena, hän voi lähiaikoina siirtyä jopa ulkomaille pelaamaan.

Kiistalan mukaan seura ei tule asettamaan esteitä, jos Turpeenniemelle aukeaa mahdollisuus sopimuskauden aikana siirtyä ulkomaille.

- Jos pelaajamme halutaan ulkomaille tasokkaaseen sarjaan, ja seuran ja pelaajan edut ovat yhteneväiset, emme tietenkään aseta esteitä siirrolle.

Kiistala näkee tärkeänä, että Turpeenniemi on hoitanut jalkapallon lisäksi myös siviiliasiansa kuntoon.

- Janne on henkisesti vahva nuorukainen. Huippu-urheilun lisäksi hän on opiskellut itsensä aina yliopistoon asti. Hänellä on kypsä asenne ja oikea suhtautuminen jalkapalloon ja elämään yleensä, Kiistala kehuu.

Janne Turpeenniemen mukaan päätös jatkaa kasvattajaseurassa oli helppo.

- RoPS oli minulle paras vaihtoehto. Minä ja seura halusimme jatkaa, joten sopimus toteutui helposti. RoPS saa ensi kaudeksi hyvän joukkueen ja uskon, että menestymme Veikkausliigassa.

Turpeenniemen mukaan hänelle on tärkeää, että RoPSissa on edelleen mahdollisuus kehittyä pelaajana ja pelata liigassa niin hyvin, että näyttöjen antaminen aina ulkomaita myöten on mahdollista.

RoPSilla on nyt pitkät sopimukset viiden runkopelaajansa kanssa: Janne Turpeenniemi 2011, Chanda Mwaba 2012, Stephen Kunda 2012, Chileshe Chibwe 2012 ja Nchimunya Mweetwa 2013.

Markku Saukko
© Lapin Kansa

Luettu 1254 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309