ROPSKAUPPA.FI                              
torstai, 02 lokakuu 2008 17:07

Poroparlamentti

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Saku Kiistala Saku Kiistala

"Viuhahduksesta Papanoita"

Mikä?
Su 28.9. RoPS - HJK 2-0 (0-0)

Poroisäntä:
Saku Kiistala, 17 v.

Saku Kiistala on jalkapalloilija. Hän pelaa 1 divisioonaa RoPS:n B-junioreissa. Nuorella miehellä on pelivuosia takanaan jo 12. Parhaat hetket on Saku viettänyt samalla areenalla, kuin tämän iltaiset gladiaattorit: "On ollut hienoa päästä pelaamaan oman joukkueen pelejä Keskuskentälle". Saku kertoo oman pelikauden menneen ihan hyvin. Oman joukkueen lisäksi hänelle on kertynyt pelejä RoPS Farmissa "On ollut siistiä päästä pelaamaan myös aikuisia vastaan. Tilanteita tulee siellä nopeammin ja tilanteet on luonnollisesti kovempia, kun äijät saattaa painaa 20 kg enemmän. Mutta ei se niin erilaista ole"

Saku kertoo että maailma on pullollaan hyviä joukkueita, mm. Barcelona ja muut Euroopan suurseurat ovat hienoja joukkueita, mutta ehdoton ykkönen on kuitenkin RoPS ja Ropsin äijistä Zeddy Saileti on ehdoton ikoni!

Poroerottelu (miten meni.)

"Hienoa peliä molemmilta joukkueilta. Lyhytsyöttöpeli toimii, HJK:lta jopa vähän paremmin. RoPS:n alakerrassa Steven Kundan työskentely on ihailtavaa." Samoin hyökkääjistä Edeipolla nopeus ja Titin omalaatuinen pallonkäsittelytaito kiinnittävät nuoren miehen huomion. "Loistava torjunta HJK:n maalivahdilta 1. puoliajalla, muutoinkin tuntuu että RoPS hukkaa maalipaikkoja."

Kentällä sattuu harvinainen viuhahdus, kun yksi HJK:n kannattajista pääsee livahtamaan päädystä kentälle ja esittelemään miehistä ruhoa. "Vähän tyhmää tuommoinen. Se rikkoo pelirytmiä pelaajilta." HJK:n kannattajat istuvat suhteellisen lähellä Sakua ja heiltä joutuu seuraamaan väkisellä. Laulu raikaa iloisena mutta lauluissa tapahtuu käänne duurista molliin, kun RoPS tekee 1-0. Loppupelin HJK-rynnistyksestä huolimatta tärkeä voitto RoPS:lle. Kannustuslaulut päättyvät siihen että HJK:n fanit haluavat myydä pelaajansa pois...

Saku kiinnittää erityistä huomiota Mika-Matti Maisonvaaran 1. avauskokoonpanokomennukseen. "Mahtavaa, että oma kasvatti saa peliaikaa ja vastuuta. Se antaa varmasti uskoa monelle omaan tekemiseen ja syyn harrastaa. Ja Mixu vielä pelasi hyvin!"

3 x SARVET: Mika-Matti Maisonvaaran peli kuvasti koko joukkuetta. Ihailtavan pirteää!
2 x SARVET: Tärkeä voitto helpottaa joukkueen loppukautta
1 x PAPANAT: HJK-fanin viuhahdus ei ollut lasten katseltavaa!

Poroparlamentissa yksi RoPS:n kotipelin katsoja analysoi ottelun ja pelaajat. Sarjan toimittaa Pasi Gynther

© 2008 Uusi Rovaniemi

Luettu 1273 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309