ROPSKAUPPA.FI                              
perjantai, 12 syyskuu 2008 02:20

Flunssa RoPSin kiusana

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Flunssa-aalto on kiusannut Rovaniemen Palloseuraa maaottelutauon harjoituksissa. Joukkueenjohtaja Jorma Turpeenniemen mukaan pahin alkaa kuitenkin olla jo ohi ja Turun reissulle RoPS saa jalkeille kutakuinkin terveen miehistön.

- Kakkosvahti Kari-Pekka Syväjärven tilanne on vielä hankala. Flunssa on päällä ja saattaa olla, että hän jää kotiin parantelemaan oloaan. Tilanne katsotaan kuitenkin lauantaiaamuna ennen kuin bussin nokka kääntyy kohti etelää, Turpeenniemi sanoo ja yskäisee pari kertaa päälle. Flunssa-aalto ei ole jättänyt valmennusjohtoakaan rauhaan.

Vahvuudesta on edelleen sivussa Nchimunya Mweetwa, jonka paluusta ei ole vieläkään tarkkaa arviota. Valmennusjohto uskoo kuitenkin vakaasti, että Sambian kärki pelaa vielä tällä kaudella. Janne Turpeenniemen paluu pelikiellosta on tervetullut uutinen ja tuo varmasti ryhtiä alakerran pelaamiseen. Puolustuslinja on pitkästä aikaa alkukauden kuosissaan, kun maalivahti Kalle Rönkkökin on taas tutulla paikallaan.

- Vaikka alla on synkkä jakso ja tappioputki painaa, niin mitään alistumisen merkkejä ei ole ollut ilmassa. Pojat tietävät, että pitkässä sarjassa tulee jokaiselle heikompia jaksoja ja ne pitää vain ottaa oikealla asenteella.

Tärkeitä pelejä on jäljellä ja kaikki on vielä omissa jaloissa. Keskitymme edelleen omien vahvuuksien hiomiseen. Mitään uusia kuvioita tai painopistealueita ei harjoituksissa ole haettu, Turpeenniemi sanoo ja vakuuttaa, että joukkueen sisällä vallitsee edelleen iloinen ja hyvä meininki.

- Alkuviikosta painettiin todella kovaa kolme päivää putkeen ja torstai oli poikkeuksellisesti vapaata, Turpeenniemi jatkaa.

Hyvää taisteluvirettä ei ole latistanut edes se, että joukkueen rivit ovat hieman ohentuneet syksyn kynnyksellä. Saksan apu Daniel Bauer on jo poistunut Napapiiriltä kotimaahansa odottamaan olkapääleikkausta ja Antti Peura vaihtoi ennen siirtoikkunan umpeutumista Santa Clausin vahvuuteen.

RoPSilla on alla viiden ottelun tappioputki ja edellisestä voittopelistä on aikaa jo kahdeksan viikkoa. Synkän taipaleen kääntäminen on RoPSin ykköstavoite, kun joukkue juoksee sunnuntaina Turun Palloseuran vastustajaksi. Turkulaisilla on kalavelkoja maksettavana, kun RoPS otti kevätkierroksella kaikki pisteet Titi Essomban osumalla. Tepsillä on vahva jakso päällä, kun seitsemässä viimeisessä pelissä on tullut neniin vain paikallisvastustaja Interiltä. Kuntopuntarin perusteella TPS on suosikki, mutta RoPS-leirissä uskotaan vahvasti, että joukkueen synkkään vierastilastoon saadaan kohennusta ennen kauden päätöstä.

Rovaniemen syksyiseen harmauteen on luvassa muutakin valoa reilun viikon kuluttua, kun Haka saapuu vieraaksi. Ottelu pelataan iltavalaistuksessa ja moinen ihme saa varmasti kansaa liikkeelle. Keskuskentän valoprojekti on hyvässä ojennuksessa. Valotolpat ovat jo pystyssä ja viikko pitäisi riittää kytkinkaappien asennukseen sekä valojen testaukseen ja suuntaukseen.

© 2008 RoPS

Luettu 599 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309