ROPSKAUPPA.FI                              
perjantai, 06 kesäkuu 2008 02:50

RoPS kohtaa cupissa SJK:n

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

RoPS kohtaa tänään Suomen cupin ottelussa Kakkosen pohjoislohkossa (lohko C) pelaavan Seinäjoen Jalkapallokerhon. Ottelu alkaa Seinäjoen keskuskentällä klo 19.

SJK on pelannut Kakkosen lohkossaan lievästi alakanttiin kevään ensimmäiset kierrokset. Seinäjokisilla on tilillä kuudesta ottelusta vain yksi voitto ja kolme tasapeliä. Voittotili avautui vasta edellisellä kierroksella, mutta sitäkin komeammin. Lohkon heittopussi Teerijärven TUS kaatui peräti 8-1. SJK:n sijoitus lohko C:ssä on tällä hetkellä 10:s.

RoPS lähtee hakemaan cupin jatkopaikkaa osin varamiehisenä. Pitkäaikaispotilaiden (Daniel Bauer, Nchimunya Mweetwa) cupin ottelusta ovat sivussa Chileshe Chibwe ja Aleksandr Kulik.

- Chibwellä on pikkuvaivoja ja säästelemme häntä tarkoituksella tuleviin koitoksiin. Kulik on vielä kotimaassaan Virossa ja liittyy harjoitusvahvuuteen ensi viikon alussa, kertoo joukkueenjohtaja Jorma Turpeenniemi.

RoPS on palautellut liigan alkurypistyksen rasituksia kunnon lepojaksolla ja pelaajien omatoimisilla harjoituksilla. Joukkue kokoontui reilun viikon tauon jälkeen yhteisharjoituksiin vasta torstaina.

- Cupin pelit ovat aina arvoituksellisia ja yhdessä yksittäisessä ottelussa kaikki on mahdollista. Vastustajilla ei ole mitään hävittävänä ja heillä on varmasti kova halu pudottaa liigajoukkue. Kunnioitamme aina vastustajaa, oli se miltä sarjatasolta tahansa. Tiedämme, että emme saa mitään ilmaiseksi, mutta uskon ja luotan, että pojat hoitavat jatkopaikan ammattimaisella asenteella, Turpeenniemi sanoo.

Mikäli RoPS selvittää Seinäjoen reissun kunnialla, seuraava cupin peli odottaa juhannusviikolla. Cupin seuraava kierros arvotaan ensi viikon torsaina.

© 2008 RoPS

Luettu 929 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309