ROPSKAUPPA.FI                              
torstai, 08 marraskuu 2007 10:10

Gardin: ”Keskuskentän rahoitus löytyy kunhan...”

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseurasta puhutaan luultavasti paljon lähiaikoina, mutta aiheena tuskin on Kari Virtasen käyttämä pelitaktiikka sai sambialaispelaajien määrä. Rovaniemen kenttäolosuhteet ja liigalisenssikomitean suhtautuminen asiaan on ilman arvailuja puheenaihe numero yksi.

Klikkaa!

Lisenssikomitea tekee päätöksen lisensseistä tammikuussa, joten spekuloinnille on aikaa.

RoPSin nousuottelua paikan päällä seurannut Rovaniemen kaupunginjohtaja Mauri Gardin riemuisti liigapaikasta ja vakuutti jalkapallon paluun maan pääsarjaan olevan iso asia "uudelle Rovaniemelle".

- Olen todella ylpeä joukkueesta ja seurasta, joka tällaisiin saavutuksiin pystyy.

Gardin antoi varsia selväsanaisen lupauksen myös kenttäolosuhteiden korjaamisesta.

- Keskuskentän rahoitus kyllä löytyy, kunhan kaikki palikat saadaan kohdalle, totesi Gardin, muttei puhut aikataulusta mitään.

"Töihin ensi kesänä jos milljoona löytyy"

Samppanjan suihketta vieressä seurannut RoPSin puheenjohtaja Risto Niva luotti, että keskuskenttätöihin on mahdollista päästä jo ensi kesänä.

- Uskon, että näin tapahtuu jos se miljoona ulkopuolista rahaa löytyy. Toisaalta pitää kysyä miksi se miljoonan hankkiminen on meidän tehtävä, Niva ihmetteli.

Tulevan liigakauden ykköstavoite on puheenjohtajalle selvä: - Meidän ensimmäinen tavoite on päästä pois hissijoukkueen leimasta.

Kari Pyykkö
© 2007 Lapin Kansa

Luettu 591 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309