ROPSKAUPPA.FI                              
torstai, 08 marraskuu 2007 10:19

Chanda Mwaba omisti maalin tyttöystävälleen

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Viisi maalia päättyneellä kaudella RoPSille tehnyt 19-vuotias keskikenttäpelaaja Chanda Mwaba omisti Töölön Pallokentällä tekemänsä osuman rovaniemeläiselle tyttöystävälleen.

Klikkaa!

- Me lähdemme perjantaina muutamaksi kuukaudeksi kotiin Sambiaan, joten toivottavasti hän muistaa minut tämän maalin kautta, esitti Mwaba nousujuhlien alkumetreillä.

Maalia hän piti ilman muuta kauden tärkeimpänä.

Lahjakas pelimies odottaa mielenkiinnolla tulevia liigaotteluja.

- Se on selvä, että taso tulee olemaan kovempi, joten meidänkin pitää harjoitella entistä kovempaa, tuumi Mwaba, joka palaa muiden sambialaispelaajien kanssa Rovaniemelle helmikuussa.

Nuorten maajoukkuepelaaja Janne Turpeenniemi nautti liiganoususta silmin nähden.

- Kun se tuli vielä vaikeamman kautta, tuntuu nousu entistä paremmalta, tuumi Janne, jolla on plakkarissa viisi liigaottelua kahden vuoden takaa.

Janne on kotiutunut hyvin oikean laitapuolustajan paikalle.

- Aluksi tuli vähän sijoittumisongelmia, mutta nyt se tuntuu ihan omalta paikalta. Toki vasemman laitarakentajan paikkakin kiinnostaa.

Kari Pyykkö
© 2007 Lapin Kansa

Luettu 897 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309