ROPSKAUPPA.FI                              
torstai, 08 marraskuu 2007 10:03

RoPS vie Viikinkien Petri Jalavan käräjille

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Jalkapallon liigakarsintataisto ei päättynyt kokonaan keskiviikkoillan Helsingin kohtaamiseen. Taisto jatkuu vielä yhdellä rintamalla, sillä Rovaniemen Palloseura on haastanut Viikingeissä viime kauden pelanneen topparin Petri Jalavan käräjille.

Haaste ei kuitenkaan liity liigakarsintaan, vaan Jalavan siirtymiseen RoPSista Viikinkeihin viime syksynä. Syynä on hoitamatta jäänyt siirtomaksu, jota RoPS on turhaan perännyt.

- Kyse on rahaa enemmän periaatteesta. Itse olen tottunut, että asiat hoidetaan kunnolla loppuun ja sitä vaadimme tässäkin tapauksessa, kertoo RoPSin toimitusjohtaja Jouko Kiistala.

Asia juontaa vuoden 2003 loppusyksyyn, jolloin Jalava siirtyi RoPSiin Norjan II divisioonan Nybergsundista. Siirron piti tapahtumia ns. puhtailla papereilla, mutta ensimmäisen sopimuksen teon jälkeen RoPS saikin yllättäen maksettavaa Norjaan.

- Siinä vaiheessa teimme uuden sopimuksen, jossa sovittiin, että Jalavan siirtyessä muualle, tuleva seura maksaa kyseisen maksun. Viikingit ei ole asiaa hoitanut eikä Jalava näin ollen valvonut sopimuksen ehtoja. Tämän takia päätimme viedä asian käräjille, perustelee Kiistala.

Asia on jätetty syyttäjälle, jonka toimenpiteitä nyt odotetaan. (KP)

© 2007 Lapin Kansa

Luettu 547 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309